Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

unikaty

scaredme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wita.

Mam małe pytank, mianowicie chodzi mi o to jak zrobic podczac polowania na unikata by byłączyc moby ktore sie zrespiły a widziec tylko samego unikata.Bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano
wita.

Mam małe pytank, mianowicie chodzi mi o to jak zrobic podczac polowania na unikata by byłączyc moby ktore sie zrespiły a widziec tylko samego unikata.Bardzo prosze o pomoc.

/v w loaderze v w sro_client nie zawsze widac uniqi wszystkie. Widac na 100% Demona shaitana;p

31860.jpg
Opublikowano

niee... będziesz go widział. Ale gdy jakiś noobek bedzie bił tiger girl i nie bedziesz mogl jej zaznaczyc to wciskasz v, znikaja moby i zostaje tylko tiger girl...

0843f39a24b9989d6267a90c39.png
Opublikowano

Zostają unikaty takie jak:

- tiger girl

- uruchi

- demon shaitan

Zostają dlatego, że ich postać zbudowana jest z dwóch osobnych wpisów w monster.pk2

Czyli po naciśnięciu V kasujesz moby (w tym wypadku główne postaci unikatów) i zostawiasz to co jest unikatowe wg tego pliku. W przypadku tg jest to tygrys, w przypadku urka ten jakby smok, a w przypadku szatana ten śmieszny ptak. Reszta unikatów znika po naciśnięciu V. : )

Opublikowano

ScaredMe ale z ciebie pała , jak tam twoja zjebana Gildia AngelofDeath jakbys sie przezucił na inego serwa to wszyscy ci podzienkuja nawet GF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@xXValikieXx

Twój post nie wnosi nic do tematu. Poza tym łamiesz regulamin obrażając użytkownika forum. Wdł. mnie 1 post i dzisiejsze konto - post łamiący regulamin w min. 2 pkt. to coś się należy. Sorry ale report leci.

Przepraszam za offtop.

rapideoUserbar.png
Opublikowano

wystarczy poszpreac w media.pk2 albo sciagnac cos takiego ze Unikaty sa wieksze x5-x20 wiec bez problemu je zaznaczysz...

b577e893e102f.png

• Dodaj nową pozycję...