Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraps 3.2.2 ( Full Version ) Nie Działa ...

1q2w3e4e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! was drodzy forumowicze , pisze ten temat poniewaz mam problem z dobrze znanym programem FRAPS 3.2.2 ( Full Version )

Mój problem to : gdy włączę program FRAPS 3.2.2 a następnie grę Metin2 po naciśnięciu przyciska F9 ( domyślny przycisk nagrywania w FRAPS 3.2.2 ).

Nie rozpoczyna się nagrywanie ...( dodam też że FRAPS 3.2.2 działa na GTA SA i GTA IV ) włączam też w innej kolejności Metin2 --> FRAPS 3.2.2 ale również bez skutku ... :(

Proszę o pomoc i pozdrawiam ...

p.s. będą + lub - zależy co chcecie

Opublikowano

Niestety nie działa ... :( Ale mam pomysł ! : FRAPS może nie działać dlatego iż po włączeniu metin2 pojawia się proces "metin2client.bin" a w GTA SA pojawia się "gta_sa.exe" może chodzi o ten EXE ? wypowiadajcie się ... :)

Opublikowano

nie nie chodzi o to bo tak samo mi metek dziala normalnie na frapsie a mialem ten problem co  ty ;) Musisz po prostu jesli wczesniej instalowales innego tzn nie tylko full to moze byc powód poniewaz to sie cos w bibliotekac systemu zapisuje czy cos ;p Lub moze nie full sciagles ;d 

wiedze ze up nic sie nie zna. zmien przycisk rozpoczecia nagrywania z F9 na np. . czy cos innego

Sam sie nie znasz ... 

77169193832044603396.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie też nie działa. Na każdej grze pokazują się w rogu liczby ( nawet na kliencie priva EliteMT2) a w metinie sie nie pokazują

zakaz umieszczania linku do zewnętrznego forum, ponowne wstawienie = ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...