Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Totek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijam do silka przez loadera, jak zwykle mam zaznaczone żeby było kompatybilne z isrobotem wbijam do gry, wciskam home i nic mi się nie pojawia. Wcześniej było dobrze.

P.S

silka restartowałem 5 razy razem z botem, mówiąc ściślej bot nie działa razem z loaderem odpalając przez lapke działa ale jest to monotonne

36ed616.png
Opublikowano

Co do mnie problem rozwiązał się sposobem artibone, dzięki. Mam jeszcze jeden problem i nie chce zakładać nowego tematu, zawsze odpalając bota muszę na nowo ustawiać wszystkie opcje mimo, iż wcześniej klikałem save settings. Filtery zapisują się normalnie, ale inne ustawienia już nie.

36ed616.png
Opublikowano
Co do mnie problem rozwiązał się sposobem artibone, dzięki. Mam jeszcze jeden problem i nie chce zakładać nowego tematu, zawsze odpalając bota muszę na nowo ustawiać wszystkie opcje mimo, iż wcześniej klikałem save settings. Filtery zapisują się normalnie, ale inne ustawienia już nie.

Kliknij auto traning , jak masz save konfig to czasem jest tak ze nic nie widac ale normalnie działa jak na wczesniejszych opcjach

• Dodaj nową pozycję...