Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zrobic postac(taxera) atakujacy bard sub cler. No i nie wiem w jakie skille mam isc. Chodzi mi o to aby jakichs doswiadczony gracz powiedzial mi co dopelniac jaki danceing ktore atakujace skile. I jeszcze jedno: chcialbym miec onga party na 1 strzala ze spella harfa sos +5 ktory musialbym miec lvl? 80 90?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

polecam silkroadonline.com.pl tam jest dobry poradnik na temat biulidu bard/cler. A co do ongów to 80 wystarczy, powinieneś miec onga pt na hita;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

mam barda/clera na 84 i harfę +5 i ciutkę zostaje (harfa +7/8/9 i na hita pewnie). Najlepiej na 90 i harfę som/sun i zdejmujesz champoiny na hita. Skille to tylko atakujące Ci wystarczą wszystkie+mana orbit itd. +moving march swinging potem. W clerze możesz dać res-a i recovery division (po co ?!)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Czyli z sosiekiem +5 na 82 lvl dam rade? A w jakie dancingi dawac(do taxi tylko!!)?

Ja mam na CSRO BB na 82 Sos +5 harfa.Kumple się nim taxują i mówią że dają radę.

Opublikowano

jak do taxi co ci dancingów nie trzeba bo musisz mieć w pt 2 barda co tamboura by zarzucił

16.04.2010r - 666 postów :-).