Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Wysztkie Globale Maja Blokade Na Dmg A Pl Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak mowie o zagram sobie na de bo wczesniej juz na ae com uk nie dzialal a tu tez nie dziala co jest czemu na innych nie dziala a na pl ta

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

W polsce wszystko jest wolniej.

Jak dobrze pojdzie euro bedzie w 2020

drogi za 100 lat z dziurami.

A hs dobry na metin2 PL nigdy.

Euro - Da sie

Drogi - Da Sie

PL bez hackow - Nie da sie.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

dobra walic mi nie chodzi o jakies tam euro ale dlaczemu jak wchodze przez server changer to mi nie dziala na zadnym globalu oprocz pl

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano
Jak dobrze pojdzie euro bedzie w 2020

drogi za 100 lat z dziurami.

Ahahha! Dobre ^^ Można się pośmiać, oczywiście nie licząc tych dwu-pasmuwek które mieli zrobić w tym roku ^^ + ciekawe kiedy usuną te studzienki ze środka drogi ^^

dobra walic mi nie chodzi o jakies tam euro

Wiesz dlaczego cie to nie obchodzi? Bo przypuszczam ze masz 10 latek ^^ (Bez obrazy do mniejszych, szanuje ich) Bo my jesteśmy dojrzali, można powiedzieć i interesuje nas co się będzie działo w naszym kraju kiedy np. nasi wnukowie będą stąpać po tej ziemi ^^

jak wchodze przez server changer to mi nie dziala na zadnym globalu oprocz pl

Już ci odpowiedzieli, po prostu, jest zablokowane!

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Ahahha! Dobre ^^ Można się pośmiać, oczywiście nie licząc tych dwu-pasmuwek które mieli zrobić w tym roku ^^ + ciekawe kiedy usuną te studzienki ze środka drogi ^^

Wiesz dlaczego cie to nie obchodzi? Bo przypuszczam ze masz 10 latek ^^ (Bez obrazy do mniejszych, szanuje ich) Bo my jesteśmy dojrzali, można powiedzieć i interesuje nas co się będzie działo w naszym kraju kiedy np. nasi wnukowie będą stąpać po tej ziemi ^^

Już ci odpowiedzieli, po prostu, jest zablokowane!

zacznijmy nie mam 10 lat wali mnie to bo nie mieszkam w Polsce 10 lat to może ty masz wiec sie ogarnij i nie osadzaj kogoś bez dowodu

Opublikowano
zacznijmy nie mam 10 lat wali mnie to bo nie mieszkam w Polsce 10 lat to może ty masz wiec sie ogarnij i nie osadzaj kogoś bez dowodu

Wiele ludzi mówi ze nie ma 10 lat a tak napawać je ma, a wiec możemy powiedzieć ze ci nie wierze bo nie mam po co ;) Po drugie, nie muszę się ogarniać, jestem już ogarnięty ^^ Po trzecie, nikogo nie obchodzi czy mieszkasz w Polsce, w Chinach czy na Kubie ;) Po czwarte, kończę ta rozmowę, nie marnuje mojej klawiaturki na pisanie głupot :)

newsera.png

Opublikowano

Wiele ludzi mówi ze nie ma 10 lat a tak napawać je ma, a wiec możemy powiedzieć ze ci nie wierze bo nie mam po co ;) Po drugie, nie muszę się ogarniać, jestem już ogarnięty ^^ Po trzecie, nikogo nie obchodzi czy mieszkasz w Polsce, w Chinach czy na Kubie ;) Po czwarte, kończę ta rozmowę, nie marnuje mojej klawiaturki na pisanie głupot :)

a po 5 nie spamuj i lata mi to co uważasz ta odpowiedz jest nie na temat

Opublikowano
po 5 nie spamuj i lata mi to co uważasz ta odpowiedz jest nie na temat

Nie spamuj? Ty chłopczyku naprawdę nie wiesz co to jest spam!

newsera.png

Opublikowano

Nie spamuj? Ty chłopczyku naprawdę nie wiesz co to jest spam!

ogarnij sie wbijasz na moj temat piszesz bez sensu i to jest spam a mi chodzi o dokladna odpowiedz a nie o ciebie to nie ochodzi bo masz 10 lat ogarnij sie czlowieku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...