Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione Konto

Krako93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż niedawno rano około godziny 6 rano wszedłem sobie na stronę z8 w celu sprawdzenia dostępności nowych ofert zp.Nie znalazłem żadnych.Po powrocie ze szkoły chciałem się zalogować ale już nie mogłem.Wyskakiwało mi ze ID lub hasło jest złe.Wynika więc jasno że po prostu ktoś ukradł mi to konto.Wysyłałem już tickety ale niestety zauważyłem że GM odpisuje BOT.Bardzo chciałbym odzyskać to konto ponieważ miałem już wysoką rangę,fajne bronie.Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

W tym problem że po wysłaniu przypomnienia hasła na podany adres email nie przychodzi żadna wiadomość...

Opublikowano

Mianowicie taki lvl MASTER SERGEANT 6.Jestem bardzo wkurzony ponieważ długo expiłem na to konto a jakiś czop mi je ukradł...Na pewno nie ma sposobu na jego odzyskanie???

Opublikowano

Skoro jakiś bot ci odpisuje to raczej na pewno nie odzyskasz kontadry.gif

dópa!

Opublikowano

Bo gdy przychodzi mi ticket to nie ma w nim żadnej treści tylko przychodzi w formie takiej w jakiej został wysłany.Może nie umiem go otworzyć ale wątpię w to...Miga mi czerwona koperta jak się zaloguje na z8.Otwieram ją i wyskakuje mi taka jakby tabelka ale gdy ją otwieram nic nie ma oprócz tego co wysłałem.Gdy przyjdzie mi kolejny ticket zrobie screena i wrzucę.

Opublikowano

spróbuj wysyłać przypomnienie hasła kilka razy, poczekaj, albo czekaj, bo może mają jakiś problem z cf'em, A NAJLEPIEJ SPRAWDŹ CZY TO TYLKO NA STRONIE Z8 , BO MOŻE W GRZE DALEJ CI DZIAŁA!!! :D :D

shoob.png

Opublikowano (edytowane)

@maestro_93
sorry ale nie tylko na gmail np na aol.com tez, Krako moze byc jeszcze jedna opcja wejdz sobie na ta strone i wypelnij formularz mi niestety odpowiedzieli ze nie podalem wystarczajacej ilosci danych wiec stracilem konto wejdz na ta strone>>http://support.z8games.com/webform_new.aspx?id=4 nie musisz wypelniac wszystkiego wez poprostu napisz to co wiesz

A poza tym napisz do mnie na gg bo nie chce tutaj postow pisac masz moje gg przecież...smile.gif

Edytowane przez maestro_93

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif