Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zagraj Z Mpc] Wasze Propozycje

Projektant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w planach mam nagrywanie takich let's playów, czyli gram i komentuje na żywca, albo sam albo z kolegami, zależy od gry. Tutaj właśnie nasuwa się pytanie, jakie gry was interesują ?

Oczywiście każdy typ, będę kręcił League of Legends z kolegą oraz zamierzam nagrywać Left4Dead. Macie jakieś inne propozycje ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Cs 1.5

Cs 1.6

Cs source

CS Condition Zero

CS condition Zero : Deleted Scenes

xD

Opublikowano

A kto wam pomysł z let's play'ami podsunął? :D

No dobrze, nie ma co odbiegać od tematu:

Chętnie bym zobaczył w Let's Play którąś część Gothica (<3), lub jakąś grę tego typu. A jak nie pasuje, to może jakąś starszą grę? :D

A jak z tych nowszych to hmm.. Arcania? :D Ew. CoD: Black Ops ;) (innych z tych nowszych nie znam :D)

PS. Night Hunter, kto by oglądał kilkadziesiąt części Zagrajmy, gdzie w każdej biegałoby 22 ludzików za piłką, a różniłyby się tylko komentarzami?

1280314365-U1.png

Opublikowano

Gry RPG są najlepsze :P

Polecam : Gothic 4 Arcania - CoD'a Black Ops- Prototype ( Jak źle napisałem to sry :P )

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

True Crime Hong Kong jak wyjdzie NFS Hot Pursuit Black Opsik Fallout New Vegas oraz może Star Wars TFU II

aaaa jeszcze może Call Of Potter (Hary Poterr Czy jakos tak i insygnia Śmieci) a ze starszych gier moze Call Of juarez Bound In Blood

Zbieram ++++ Hainz UP :D

dxsygna.jpg

Opublikowano

Call Of Duty : Modern Warfare 2

Call Of Duty : Black Ops

BattleField : Bad Company 2

Left 4 Dead 2

Medal of Honor 2010

Silkroad

Aion Online

World of Warcraft

Dekaron

;)

Za wysoka.

Opublikowano

WarRock

name w warrocku

jestemzbornego

o i wlasnie jest ktos z bornego sulinowa xD piszcie na pw

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

To,że TY szanowny panie pępku świata nie zajmujesz się tym projektem,nie oznacza równocześnie że projekt ma upaść.

Proponuję wyznaczyć kogoś KOMPETENTNEGO (nie tak jak powyżej) kto ma czas,chęci,możliwości i zajmie się tym od początku do końca.

Pomysł jest zbyt dobry,żeby został pogrzebany.

Opublikowano

To,że TY szanowny panie pępku świata nie zajmujesz się tym projektem,nie oznacza równocześnie że projekt ma upaść.

Proponuję wyznaczyć kogoś KOMPETENTNEGO (nie tak jak powyżej) kto ma czas,chęci,możliwości i zajmie się tym od początku do końca.

Pomysł jest zbyt dobry,żeby został pogrzebany.

Wybacz, nie chce mi się, przynajmniej nie chciało mi się wrzucać całego gameplayu na jakieś denne serwisy typu megaupload ,kiedy mogłem od razu wrzucić na kanał YT, jeszcze kiedy Rodimop kazał mi OGRANICZAĆ czas materiału do tego jaki jest max na YT czyli 15 minut, bo powiedział, że w partach to on nie będzie tego wrzucał. Ja samych highlightów nie będę nagrywał, poza tym nie wiesz jakie są tam standardy, na czym opiera się wysyłanie materiałów, także bez obrazy, gówno wiesz. Dodatkowo ograniczenia językowe - jak gram to czasami coś powiem niekulturalnego, chyba, że chcesz by przekleństwa były na poziomie Marka Wiochy ;> Gry, które miałem nagrywać to gry głownie online = ciągła, intensywna akcja.

Druga kwestia, gdzie ja napisałem, że projekt UPADŁ ? Niech robią z nim co chcą, nie przeinaczaj faktów.

Pępkiem świata się nie nazywam, sry, jeśli Cie rozczarowałem ;<

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

pierwsza sprawa.

gówno wiesz

Ja gówno wiem,Ty narzekasz.

opuściłem zespół po tym jak zdałem sobie sprawę jak dużą stratą czasu jest bycie w nim ;)

pochwal się wszystkim,bo wszystkich to obchodzi...baardzo.

druga sprawa.

Dodatkowo ograniczenia językowe - jak gram to czasami coś powiem niekulturalnego, chyba, że chcesz by przekleństwa były na poziomie Marka Wiochy

Nie potrafisz obsługiwać najprostszych programów do edycji dźwięku to zamilknij.

trzecia sprawa.

Druga kwestia, gdzie ja napisałem, że projekt UPADŁ ?

Nigdzie.Ja napisałem,bo wiem z doświadczenia co dzieje się z takimi projektami kiedy autor się rozmyśla tak jak w Twoim przypadku.

czwarta sprawa.

Niech robią z nim co chcą, nie przeinaczaj faktów.

To właśnie zaproponowałem,nie przeinaczaj faktów.

piąta sprawa.

Skoro Rodimop wydziwia,możemy zrobić to w inny sposób nie włączając w to MPC Media Teamu.

Opublikowano

Ja był mógł się tym zająć spokojnie, ale najbardziej zależało by mi na tym aby były to gry multiplayer typu warrock, metin<xD>,inne mmorpg i fps oraz fifa online, nfs online itp.

.

Opublikowano

Wojtasku, oczywiście, że możemy to zrobić bez media teamu.

Nie będę kontynuował tutaj naszej dyskusji, bo nie ma sensu, jeśli chcesz to można to zrobić na PW/gg. Wiem, że jesteś na tyle rozgarnięty, to zrozumiesz, że wcale nie zabrakło mi argumentów i spokojnie mógłbym skontrować Twoją wypowiedź ;)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano
Wiem, że jesteś na tyle rozgarnięty, to zrozumiesz, że wcale nie zabrakło mi argumentów i spokojnie mógłbym skontrować Twoją wypowiedź ;)

Szczerze to mam to gdzieś ; )

Mi nie zależy na flame warze,tylko na załatwieniu do końca sprawy w tym "projektem".

Wracając do tematu.

Potrzebuję kogoś baaardzo ogarniętego i znanego mej osobie z pozytywnych wyczynów do prowadzenia dalej projektu.

Osoba ta musi posiadać możliwość(i umiejętność) nagrywania gameplayów z gier,oraz chęć do stworzenia czegoś zajebistego w postaci

ciekawego komentarza w trakcie gry.

Zgłoszenia proszę pisać w komentarzach u mnie na profilu,jeżeli czyjaś kandydatura mnie przekona to zgłoszę się na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...