Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oimocy] Jak Ulepszyć Torbę Zestawem Do Szycia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem, ostatnio brakuje mi udźwigu i gdy sprzedawałem rzeczy u handlarza zobaczyłem zestaw do szycia. Pisze w nim że można ulepszyć nim torbę ale się nie da (używam "łączenie"). Proszę o pomoc, chciałem ulepszyć "Torba ze skóry jaka". Dodam że gram w Rappelz od wczoraj rano.

Dam +/- jak kto woli i 5*.

WojoxMT2.

Opublikowano

Torba ze skóry jaka jest standardową torbą której nie ulepszysz. Od graczy lub na aukcji ku sobie Torbę Łotrzyka daje ona 3000 udźwigu i kosztuje około 10k. I tę torbę możesz ulepszać z zestawem do szycia u oknie łączenia choć jest mała szansa na pomyślne ulepszenie.

99% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce, nie zdejmuj już za późno

nfsw_ADI292.png

Opublikowano

Wystarczy podejsc oraz zagadac do jakiegos Posrednika Aukcji, ktory znajduje sie w kazdym miescie bedziesz mial tam wiele kategorie wybierzesz odpowiednia dla Ciebie milej gry w Rappelz serdecznie ja polecam pierwsza MMO w ktorej cos osciagnolem ;d

Opublikowano

xD mi się ta gra też podoba tutaj nie ma opcji "exp, exp i jeszcze raz exp" tylko są questy itp. ;) ale tej torby lotrzyka też się nie da ulepszyć ;/ pytałem się wyższych leveli na ogólnym i mi odpowiedzieli że można tylko worek czarodzieja czy jakoś tak xD ma 6000 pojemności na start. kosztuje 7,5mln to mnie raczej nie stac :P Ale thx za pomoc 3000 udzwigu mi jak narazie spokojnie wystarczy.

Pozdrawiam WojoxMT2. Proszę Moderatora o zamknięcie tematu albo jak nie to może być otwarty xD

@Edit

Macie obaj po + i 5* ;)

Specjalista
Opublikowano

Torbę łotrzyka można ulepszyć i bardzo często(przynajmniej mi) ulepszał.Tak jak 2xUp napisał,idź do aukcjonera.Tam znajdziesz wszystkie potrzebne ci rzeczy :

Przeczytaj mój temat o ulepszaniu.

qes.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...