Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zbudować Tarczownika?

Narikei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym na początek dodać że to mój pierwszy tutek... :)

Broń Główna:

- Tarcza (Chyba nie trzeba uzasadniać :P )

Broń Zapasowa:

- .44 Magnum lub Desert Eagle (broń krótka ze wzgl. na szybkość wyjmowania. Desert Eagle i Magnum mają dobrą moc więc są najlepsze. Dodatek to akimbo)

Wyposażenie:

- Tarcza lub Nóż do rzucania (nóż ułatwia zabijanie przeciwników ale za to tarcza ochroni Cię nawet przed Semtexem przyklejonym do Tarczy B) )

Granat Specjalny:

- Granat błyskowy lub ogłuszający x2 (ułatwia zabijanie przeciwników)

Atuty:

- Maraton (tutaj wg. uznania, ale polecam właśnie Maraton bo Tarczownik porusza się bardzo wolno)

- Moc Obalająca (bardzo ułatwi zabijanie z naszej broni zapasowej)

- Komandos (niezawodne w zabijaniu przeciwników Tarczą)

PS. Wszystkie błędy proszę pisać w postach - będą poprawiane.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

a ja biegam tak

Broń Główna:

- Tarcza

Broń Zapasowa:

- .44 Magnum 2 klasa model 1887 FMJ

Wyposażenie:

- semtex lub Nóż do rzucania

Granat Specjalny:

- Granat błyskowy lub ogłuszający x2 (ułatwia zabijanie przeciwników)

Atuty:

- Maraton

- bezkopromisowy i zimnokrwisty

- Komandos (niezawodne w zabijaniu przeciwników Tarczą)

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

No i jesteście nooby, tarcza to najgorsze ścierwo tak samo jak tuby i g18 akimbo w tej grze.

PS. Takie tutki nie są potrzebne, bo osoba grająca w mw2 będzie umiała sama sobie stworzyć klasę z odpowiednimi atutami i weaponami.

Opublikowano

trele12 zgadzam się prowia we wszystkim z wyjątkiem 2-giego perku. O wiele szybciej zabijesz przeciwnika z mocą obalającą.

plimos po 1. jezeli nie wiesz jak ktoś gra nie mów że jest noobem (kultura)

po 2. ten tutek jest po to óżeby ktoś wyprubował go i zobaczył - może mu się bedzie dobrze nią grało

po 3. jeżeli masz dodawać takie durne komentarze to lepiej tego nie rób

PS. co do Tarczy to trzeba nią umieć grać i dobrze opracować taktykę :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Tarcze są bardziej dla hardcorowców. Spróbuj tylko z tarczą wygrać Znajdź i Zniszcz (oczywiście nie z jakimiś noobkami)

W przypadku tarczy też trzeba jednak ją wyskillować, by umieć nią dobrze grać, a nie tylko latać jak głupi.

Bez przesady, nie ma co tarczy porównywać do G18 akimbo, tuby czy Modelu akimbo :)

Bezkompromisowy/Zimnokrwisty nie ma co ustawiać, i tak jednak tarczą nie osiągniesz zbyt dobrego wyniku (chyba że tak jak mówię, dużo sobie z nią potrenujesz)

Jeśli mam ochotę zagrać sobie tarczą, to wybieram identyczną klasę oprócz broni zapasowej (ale ją dobieram różnie).

Opublikowano

Dokładnie tak. Aczkolwiek zawsze gram na S&D (Znajdź i zniszcz) i bardzo często wybijam większość ekipy wroga :) Tarcza jest świetna w starciu 1 v 1. Za to nie ma szans z większą ilością przeciwników na raz, co jest jej wadą.

Opublikowano

Dokładnie tak. Aczkolwiek zawsze gram na S&D (Znajdź i zniszcz) i bardzo często wybijam większość ekipy wroga :) Tarcza jest świetna w starciu 1 v 1. Za to nie ma szans z większą ilością przeciwników na raz, co jest jej wadą.

tutaj bym się niezgodził ale tylko w przypadku gdy gramy kompletnie z nieznanymi osobami bo ostatnio grałem w ZIZ i wkleiło mnie do jakiegoś klanu i nikt niemiał tarczy ale kiedy ja wziołem to zaczeli chronić moje flanki i spokojnie dobijałem gości

to prawda z zimnokrwistym i bezkpromisowcem jest trudniej grać ale coldblood jest dobre kiedy mapa gdzie graja snajpery a bezkomp to na rust :P

to prawda jeśli biegnie na ciebie 3 gości ale co ci zrobią jeśli to koniec meczu a oni nie maja padlinożercy?;p

jak masz nóż to spokojnie ich załatwisz

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

trele12

to właśnie zależy od mapy i od ludzi grających na serwerze.

ZiolkoJr

po to dodałem tutka, daj znać jak Ci poszło :D

Opublikowano

no od mapy zapomiałem bo na rust to nawet jak bedziesz the best to i tak możesz mieć <_<

Opublikowano

na Rust to nawet nie ma co brać tarczy :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...