Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Medal Of Honor 2010 Czy Gothic 4 Arcania

Ktorą Kupic?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Medal Of Honor 2010 czy Gothic 4 Arcania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Kupnem gry ;) Mianowicie nie wiem ktorą Medal of Honor 2010 czy Gothic 4 Aracania ;) Prosze was o rade :( :P bo naprawde nie wiem ktorą zakupic :) Dziekuje z Góry

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ciężko poszukać recenzji o grach? Na Twoim miejscu poczekałbym do 9 listopada i kupił CoD'a Black Ops. Gram w MoH i nie szczególnie mi się podoba, zaś fanem rpg nie jestem.

Opublikowano

MoH 2010 jest dobrą grą fps, wspaniała muzyka, dźwięki, różnorodność misji, ale ma strasznie słaby mp, który ma się nijak do mulitplayera mw2.

Gra jest strasznie krótka, w 4.5 h przeszedłem, nie podobał mi się sprint (wolny i jakiś sztuczny wg mnie), przeładowywanie wyglądało nieplastycznie, czasem nie wiadomo gdzie masz iść no i dość mało broni.

CoD Black Ops: Jeszcze nie wyszedł, więc nie wiele mogę Ci o nim powiedzieć, ale jest na platformie steam, personalizacja postaci w mp będzie duża (filmik na kanale yt MPC forum).

W Arcanie nie grałem, lecz po tym co obejrzałem to niezły shit zrobili, ale jak już mówiłem pooglądaj filmiki, gameplay'e nt obu gier i sam zdecyduj.

Opublikowano

Gothic 4 to nie gothic MoH to bc2, odsmażany kotlet - wniosek kup black opsy

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Kup Black Ops jak wszyscy, zresztą cody i mohy kupuje się dla multi, a nie singla... ;) Za jakieś 2 tyg wychodzi BO. Gothica możesz ściągnąć, zresztą ten gothic to nie to co poprzednie (brak beziemnego), a moh sux. Grałem beta i lipton, mi nie przydał do gustu.

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za rady :P Nagroda oczywiscie bedzie ;) Temat to Zamkniecia :D a dla ciekawskich co postanowiłem to jednak jak wyjdzie COD to go kupie :P

Pozdrawiam I Dzieki Jeszcze Raz B)

@Mabari sprawdze napewno xD masz+

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Grałem w MoHa krótki ale ciekawy jednak nie wiem czy opłaca się wydawać kasę. Nie lepiej z netu ?

Moją propozycją są

- CoD : BO

- Star Wars : The Force Unleashed II

- James Bond 007: Blood Stone

Na te musisz zaczekać do premiery a po premierze to

- Fallout : New Vegas

- Lost Planet 2

- Dead Rising 2

- Lara Croft and the Guardian of Light

Pozdro.

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

Opublikowano

ale masz problem, gothica 4 sciagasz z neta, a moha kup, to se w mp pograsz, bo na piracie to nie pogra :P

ale na twoim miejscu to bym wolal kupic nowego coda, to co, ze sp jest, krotki, dla mnie moga go wyciac calkiem, bo mp na bank bedzie rzadzil jak zawsze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

od ciebie wiecej zalezy niz od nas bo kazdy z nas ma inny gust wiec musisz sam wybrac my mozemy tylko pomuc

Edytowane przez mario4311

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Kup Gothic'a, bo szkoda patrzeć na MoH'a... Na Twoim miejscu kupiłbym Gothic'a, nawet jeśli by był mało interesujący MoH strasznie ssie, podróbka mw2+bc2.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wez Gothica 4 Arcania bardzo wciaga cud miod i mleko ;] lubie placki :*

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...