Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czym Otworzyć Plik Impetus.Dll?

DjDeViL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

resource hacker ;]

jesli chcesz moge go wrzucic na jakies speedyshare czy cus bo nie pamietam linka

@EDIT

masz tu linka ;]

przeskanuj go vt bo ja teg nie zrobilem ;] z gory mowie ze to nie moje pliki i nie odpowiadam za wirusy(o ile tam sa) ;] gdzies kiedys znalazlem ten programik

http://www.speedyshare.com/files/24841208/res_hacker.rar

sram na te + czy - , liczbe postow czy hooj wie co ;]

"This is Just 4 Fun"

ale jezeli masz mi dac tego + czy - to chcem wiedziec ze na niego zasluzylem

Opublikowano

Ale resource hackerem nic praktycznie nie zrobisz możesz co najwyżej trochę w wyglądzie pomajstrować nic pozatym bo source nie wyciągniesz bo się nie da.A zapewniam cię że tam nic nie ma z płatnościami tylko są one w folderze javascripts i tam trzeba by napisać odnowa kilka plików a javy nie znam więc tego nie zrobię.

Opublikowano

Bo wszystko zapisane jest w tym pliku impetus.Jakby dało rade go otworzyć to byłby już jakiś postęp nad bezpłatnym EM2 ..

Opublikowano

Już sciągam program jak zadziała dam znać ;].

@@Program w obsłudze jest łatwy ale nie mogę dalej odkodować tego pliku ...

Typ pliku to C++ 8.0 DLL Method 2

Opublikowano

Myślisz ,że po co napisałem ten temat??Po to by się dowiedzieć czym go otworzyć ,żeby podejrzeć lub go zeedytować ,próbowałem na własną rękę ale żaden z programów nie chciał go otworzyć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...