Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot 8.62+ - Informacje!

Damiś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Z wciąż mnożącymi się tematami o Elfbota, założyłem wątek wyjaśniający:

Informacje, ze strony głównej, w czasie update Tibii na 8.62:

Due to a big dispute with the owner of NGSoft, LordOfWar, ElfBot is not going to be updated and released as it usually was.

It is still unclear what exactly will happen at this point. I will notify everyone when more information regarding the subject is available.

Since these are forums for NeoBot, I have created an ElfBot section which is the only place where posts about ElfBot are tolerated.

The official thread for discussing this topic is located here: http://forums.tibianeobot.com/showthread.php?3505-Discussion-thread-about-ElfBot

Thank you for your understanding,

ekx

Tłumaczenie:

Ze względu na duży spór z właścicielem NGSoft, LordOfWar, ElfBot nie będzie dłużej aktualizowany i wydawany jak dotychczas.

Wciąż nie wiadomo, co dokładnie będzie się działo w tym momencie. Powiadomię wszystkich, kiedy będę miał więcej informacji na temat Bota.

//Dla wyjasnienia: Ekx stworzył teraz bota o nazwie: NeoBot.//

Ponieważ teraz jest to forum Neobota, stworzyłem sekcję ElfBot, która jest jedynym miejscem, gdzie posty o ElfBot są tolerowane.

Oficjalny wątęk dyskusji na ten temat znajduje się tutaj: http://forums.tibianeobot.com/showthread.php?3505-Discussion-thread-about-ElfBot

Dziękujemy za zrozumienie,

ekx

Prosił bym może o podpięcie?

MultiClient Pod Tibię 8.62

22.09.2010

100% Made by Me

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To ze juz elf pod 8;62 nieistanieje to chyba kazdy wie ale odemnie masz + za dobre chceci a moze ktos nie wie . :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki . Nie wiedziałem o tym... pewnie nadal bym szukał elfa po 8.62 . a tak przy okazji ma ktos scrackowanego NG pod 8.62?

Pomogłem?? Doradziłem?? Daj + ...

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...