Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Problemy Z Acerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam następujący problem, rodzinka postanowiła sobie sprezentować notebooka z salonu, wszystko ładnie śmiga ale jest kilka problemów

1.Notebook posiada 1 gb ramu co przy Windowsie7 jak wszyscy wiemy jest zbyt mało , chociaż oczywiście w sklepie powiedzieli , że to jest najnowszy najlepszy windows7 to dostaliśmy w zestawie wersje Starter co powiem, że mnie trochę załamało. Zostawić starter czy zrobić upgrade do Windowsa XP ?

2. Gubi zasięg internet z Orange, zasięg musi być powyżej 2 kresek a czasami w cale go nie ma, co bardzo utrudnia pracę.. czy możliwe jest założenie do niego jakiegoś wspomagacza zainstalowanie programu lub po prostu antenki która pomagała by mu łapać zasięg ?"

3. Słyszałem, że chociaż w laptopach notebookach nie ma możliwości manipulowania to można wsadzić mu dodatkową kostkę ramu.Opłaca się do niego ?

Po prostu mnie strzela chuj

Acer Aspire one d260

Windows7

1 gb ramu

procesor intel atom N450

notoacta250.png

Opublikowano

Mam podobny model notebooka ;)

1. Mam Xp i chodzi jak ta lala :P

2. Zasięg internetu bez przewodowego nie jest uzależniony od komputera, tylko od miejsca w jakim go używasz ;] Zobacz mapkę internetową ich zasięgu ;) Ewentualnie pobierz ich aplikację służącą do odbioru internetu (Pobrałem takową do iPlusa i przyśpieszyła internet ;p).

3. Nie widzę takiej potrzeby ... :rolleyes:

Mam nadzieje, że pomogłem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...