Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Ale Jak ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" Blokada została nałożona automatycznie na podstawie logów serwera " Niech ktoś mi wyjaśni jak można dostać bana za FB na podstawie logów serwera ??

Sytuacja wyglądała tak, że miałem sklepik na rynku i wieczorem jak chciałem się zalogować to pisało, że konto zablokowane - żadnych informacji na mail nie dostałem a jak napisałem do support to na początku napisali że maja materiały - myślałem, że ktoś ss albo filmik dał no ale napisali mi, że to automat bana dał na podstawie logów? Czy to niej est jakaś ściema ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dla mnie to nie jest normalne.... i czegoś tu nie kminie po czym to widać ?? Po czym widać, czy wciskam spację sam czy ktoś robi to za mnie ?? A dlazcego w takim razie jest tyle małży na rynkach gdzie te bany ?? Dlaczego inne moje postacie bana nie dostały ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dostałeś bana bezpośrednio od GF ... Pewnie dawno dawno temu otwierałeś magazyn komendami ;d

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Ja tam usunąłem errorlog zaraz po spatchowaniu metka gałem na EM2 DMG SH od 2 mesiecy nie wychodze z V2 ...

Otwieram magazyn komędami i mam spokój ;]

bez yt.

Opublikowano

@UP

Była komenda na otworzenie magazynu w dowolnym miejscu...

Temat:

Tak jak tam ktoś wyżej napisał, po każdym hackowniu usunąć z folderu errorlog wszystko...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

to jest mozliwe ze zbanowali cie na fb przez logi np. w logach maja ze nick taki i taki 536 razy wyciagnal wedke i wszystko bylo co 2,650 ms wiec to jest mozliwe

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

@up np z chmurki jak ktos cie walnie to zrobisz ssa jak wali cie ponad 3 razy i juz ma bana :D

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.... ale dla uściślenia - to usuwać plik errorlog.txt czy errorlog.exe Co w tym pliku się zapisuje ? Komendy na magazyn też ? Czy jak loguje się przez EM2 to też jest w tych logach ? Kiedy usuwać ten plik przed graniem czy po graniu??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...