Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka mam dziś duży problem z logowaniem ;/ . A mianowicie gdy wpisze id i passy to wyskakuje komunikat "Failed to log on to the verification server"

SS: combatarms05k.jpg

Oczywiście będzie + i 5

P.S. Pojawiło się takich tematów w ciągu 5 minut z 4 ... I sorry za dubel... Nie chce Warna ani bana... Będę się wtedy odwoływał do globala albo adminów... Próbowałem z 23 razy..... I nic nadal to samo

Edytowane przez Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

Jezu. 20 minut i 3 takie same tematy. Powinniście wszystcy dostać perm bana <_< (joke).

Za 4-5 razem ci zaskoczy gra. Dorzucił bym jeszcze pare niecenzuralnych epitetów,ale wyżyłem się w 2 poprzednich tematach. ;)

@omek

Oni założyli przez 24 h więcej spamerskich tematów niż Mou rozdał warnów :)

@mąka

Oboje zrobiliśmy o 18:19

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

Napisałem że tyle tamatów powstało w ciągu 3 minut.! To nie moja wina kiedy napisałem temat zobaczyłem reszte takich samych tematów i zrobiłem edita i napisałem PS... Czytaj uważniej.!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Napisałem że tyle tamatów powstało w ciągu 3 minut.! To nie moja wina kiedy napisałem temat zobaczyłem reszte takich samych tematów i zrobiłem edita i napisałem PS... Czytaj uważniej.!

Zrobiłeś edit po tym jak wyraziłem swoje zdanie na dany temat.

Dobra nie spamujmy.

Temat chyba do zamknięcia gdyż jest takich samych ok.3-5

9368_gold.png

Opublikowano

Z tym banem to był żart <_<. Napisałem "Joke" w nawiasie ;).

Pozatym edytowałeś jak większość dodała posty.

Następnym razem sprawdzaj forum, bo z tego co zauważyłem typem spamera to nie jesteś.

Opublikowano

Zrobiłeś edit po tym jak wyraziłem swoje zdanie na dany temat.

Dobra nie spamujmy.

Temat chyba do zamknięcia gdyż jest takich samych ok.3-5

Ja pierwszy zrobiłem edita.!

nexon to olewa i forum wyłączył... Fuck.!

@edit

Combat nie działa w całej europie bo na facebook jest tak samo pere SS z tym samym problemem i wszyscy piszą że też tak mają...

@edit2

Forum działa ;]. Zobacze czy gra działa ;]

@edit3

Forum znów nie działa i są wieści o tym ze hacker się włamał do servera lub ktoś wpuścił wirusa i teraz się coś dzieje... Mam nadzieje że to tylko plotka

\\\ Do zamkniecia i zostawcie jeden temat

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...