Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AllStar Cheat Public V2.4

pawelek95r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pliku .rar masz AllStar2.4.dll i AllStar2.4.exe

Bierzesz je kopiujesz do folderu z grą(pozostałe haki z injectorem usuwasz)

Odpalasz plik: AllStar2.4.exe Klikasz "ok" zamykasz stronę która ci się odpali i w tej chwili haka masz uaktywnionego.

włączasz warrocka(warrock.exe) > OK > OK > Logujesz się > Wybierasz Serwer( byle nie UK vs USA można szybko bana dostać) i masz działającego haka ;] Wchodzisz na room > Używasz Hotkeys: Winchester jedynie, Ctrl > Super Jump itd.

Koniec...

Opublikowano

Zainstaluj najnowszego NET. FrameWork 3.5, Masz XP czy Viste ?

Jak XP to zainstaluj SP2 lub SP3(ja mam 3 i mi śmiga) zrób wszystkie aktualizacje systemu(programów) jeżeli masz oryginalny.

I powinno ci chodzić, a jak nie to zrób jak ci kazałem, i jak już włączysz tego hack injector to kliknij ok i wciśnij: Ctrl+Alt+Delete i zobacz w zakładce "Procesy" czy nie masz uruchomionego AllStart 2.4 Injector jak tak to włącz warrocka i grasz już na hackach, później już nie będziesz miał uaktywnionego hacka ponieważ jest już włączony w wr(warrocka)

Nie zapomnij wkleić do folderu z grą.

Hmm. Ciagle mi wyskakuje;< A jak nie mam w ogole hakow z injectorem zadnych? I w ogole zadnych na Pc? biggrin.gif
@Wyskakuje mi taki blad "Could now inject dll".

Tzn. jak włączasz warrocka bez haków ?

Opublikowano
kurwa przez ciebie zblokowali mi konto do dupy taka robota nie polecam

ale ciota nikt ci nie kazal uzywac chaka musisz rozwazyc to ze moga cie zbanowac i nie obrazaj nikogo pozatym nie chakuje sie na mocnych

btn1.gif

wr_bannerAd_a.gif

vwx4eu.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...