Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

są jakieś dmg hacki co biją więcej niż 6x?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zapytac , czy sa jakies dmg hacki co bija wiecej niz 6 razy??

Moj dmg tak robi i troszke slabo mi idzie, na necie widzialem ludzi co bije im tak ze ognisty krol albo spot w v2 caly jest na jeden raz.

Jesli to normalne to prosze napsiac , albo jak jest jakis dmg co wali wiecej niz 6x to prosze o link.

Opublikowano

No wiec ja uderzam chmurka ,.

No wiec skillami bije po 6x , a czy chmurka na kazdym dmg wali wiecej niz 6 czy musi byc specjalny pod chmurke?

Nie zauwazylem abym bil wiecej z chmurki, np na orkach sawsze zostaje mi pare do dobicia , bo nie zabieram im wszystkiego .Najczesciej orki z bliskiej doleglosci odemnie padaja odrazu a te lekko oddalone nie za bardzo ;/

Opublikowano

Nie, wystarczy zwykły DMG musisz tylko zebrać dużą ilość potworów i uderzyć chmura (najlepiej w środek) wtedy dmg się pomnożą od ilości potworów

Opublikowano

To ostatnie pytanie , czy dmg SKILL hack (skill z duzych liter bo uzwam tego , a nie uzywam dmg do broni , konia itp)

To czy taki dmg zawsze ma taka sama "odleglosc " bicia niz inne?

Bo na moim dmg nie zawsze udaje mi sie zabic wszystko dookola mnie , zawsze cos zostaje i przez to padam.

Opublikowano

Każdy działa na taka sama odległość. Żeby wszystkie potwory dedly musisz uderzyć centralnie w środek spotu :) pozdrawiam liczę na + :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...