Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin 2 Upgrade Hack

marcus15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też nie.... w sensie mi nie działa bo tam trzeba wybrać proces a z privami mi nie działa nie wiem spróbuj może ci zadziała, najlepiej próbować na metku 2010 nie spatchowanym

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

przetestowałem na metinie tureckim działa ...ten mutlihack również.... słuchajcie taką samą opcje ma mod kamera z tego co zauważyłem ... trzeba być w DT u kowala jedyny + to jeżeli np : będzie kowal broń mistrz a chcemy ulepszyć zbroje to wystarczy wpisać komendę i ulepszy nam kamer na 1 stronie podał komendę ...

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

pierdolenie o Szopenie -.-' tak jak Kamer mówił, i ja na początku, trzeba króla ubić, i nawet na tym okienku pisze że tylko na 6..

Opublikowano

to co ten niemiec dał to jest czysty mod kamera tylko inny interfejs itp. i po niemiecku... wszystko to samo, wiec nie ma sie czym jarac.. -,-

gaara3jc4.jpg

vegetasygna.png

userbarc.png

Opublikowano

Chuj wie ... niektórzy piszą ze działa niektórzy nie ... dlatego to forum się takie pojebane zrobiło.

Tak wygląda procedura przy każdym nowym hacku na tym forum :

1. Wstawienie hacka

2. Podniecanie się neosów adminów itp.

3. Neosy powiedzą "spoko działa masz + i 5 lofffciam cie ;&*$(# "

Admin powie : "Trzeba mieć włoskiego metin2clijent.bin ale nie widać eq"

4. Potem admin powie " wklejacie to do folderu pack etc"

5. Neosy ... "fajnie już mi czit nie działa, i przez tego i tego admina co wstawił witamnike do folderu pack straciłem eq"

7. Na końcu okazuje się że to działa ale trzeba pierw zrobić coś " np ubić króla " i hack nie ma żadnego sensu...

8. Wyjebanie tematu do kosza , 55 warnów dla neosów co spamili że im niby działa ...

Opublikowano

Ehhhhh hotfile i te zasrane limity wrzuc ktos na speedyshare bo mnie hu... strzela !!! bedzie limicik + i dam 5

@Edit zmieniłem zdanie jak trzeba króla zabić to nie ma sensu się fatygować i to ściągać

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Dobrze, że to nie działa na PLu (normalnie - przed zabiciem króla - np. w m1) bo n3osy by latały z eq+9...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up

mowisz ze neosy by lataly w eq +9 a sam bys na 100% biegal hahahah

gdyby to dzialalo na globalach to ehh nawet nie chce myslec jaki bym mial eq: d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...