Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - Glzlh

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nikt nie ma tego bdmetin.rar?

sciaglelem cienta> zpatchowal sie> i pisze tak jak by konto nie istnalo... probowalem roznych rzeczy

wzielem z klienta locale item i icon ale dalej nic i sa zolcie...

help

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Pobrałem clienta, później paczke z pc, później bdmetin.... I nadal chce się "patchować" tzn. pobierać PC i PC2.... Chce... Ale nie może..... Nic się nie pobiera...

x070x, mógłbyś wrzucić te dwa pliki (pc.epk i pc2.epk) na jakąś stronkę? Byłbym Ci wdzięczny, zresztą nie tylko ja, bo chyba dużo osób ma z tym problemy.....;]

Opublikowano

postaram sie to wrzucic ale z moim netem to potrwa z godzine zeby wrzucic te pc.epk i pc2.epk

macie narazie to :

PC.eix

http://www.speedyshare.com/files/24841898/pc.eix

Pc2.eix

http://www.speedyshare.com/files/24841911/pc2.eix

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Pc.epk

http://www.speedyshare.com/files/24842450/pc.epk

skan: za duzy plik

nie mam neta z NASA ; PP

na Pc2.epk nastepne 30-40min ; PP

Opublikowano

Te pliki co upłeś to do czego one są?

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

UP@

jest

Pliki "PC" odpowiadaja za Wygląd zbroi,broni i umiejętności dla każdej klasy

Opublikowano

Strona główna i strona rejestracji mi nie działają! ;(

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

chyba już niedziałą bo mam clienta i nie łączy

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...