Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekwpipunek Będą +

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Nie mogę zakładać żadnych rzeczy z eq, ani ich przenosić w eq jedynie co moge to wyrzucać itp. Gram na kamer modzie może to od tego ? help

edd@ Moge przenosić takie rzeczy jak korzenie gango itp, a kolczyki maski, zbroje nie również tego nie moge zakładać

Opublikowano

Usuń metka i kamer moda i zainstaluj od nowa i jak bendzie dzialac to sciagnij kamer moda i jak niebendzie dzialac to zanczy ze to przez kamer moda.

xxx

Opublikowano

No to nie wiem ;/ Może ktoś inny miał podobny problem to niech napisze jak go usunął :)

Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Ale jakie hwang czy co?

Wytłumacz bardziej postaram się wtedy Ci pomóc

Zajmuję się tworzenie mojego serwera do gry metin2 poszukuję kilku gmów zrobie forum i dam link ale forum , żeby pisać podania na GM nie spamcie mi na PW

proszę o add.png

nowyobrazbitmapowywindoq.png

Opublikowano

No więc nie moge nic w ekwipunku przenosić na metinie POLSKIM nic oprócz korzeni gango zlotych szkatek. A nie moge przenosic kolczyków, zbroi wszystko z eq naszyjniki. Nie mogę również tego zakładać na siebie. Mam wgranego kamermoda i dmg hacka

Opublikowano

Nikt z was go nie zrozumiał..

Mu nie chodzi, że on nie widzi hwang, itp.

Tylko całego eq nie może przenosić, zakładać itp.

Jak widzę próbowałeś reinstall, a spróbuj przeżucić na jakiś folder i wgrać od nowa patch z 2008 roku.

Opublikowano

@UP

Potwierdzam. Mam tak samo -ze jak stoje to nie moge nic zmieniac w eq a jak sie rusze to wszystko chodzi jak nalezy. Wiec jezeli chcesz zmieniac cos w eq to musisz to robic w biegu.

Mam nadzieje ze pomoglem.

beztytuube.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...