Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odejście

pemo444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim . Chciał bym ogłosić moje odejście z MPC ponieważ mam już wyjebane zbierać warny za byle gówna o które przypierdalają się Moderatorzy . Jestem w MPC media team i można powiedziec że gówno z tego mam a i tak łapie warny . Nie będę harować jak debil i robić coś dla tego forum i jeszcze warny dostawać . Dlatego odchodze z MPC i MPC media team . Znalazłem owiele lepsze forum od tego na którym nie ma warnów itp . Może kiedyś wróce ... . Więc cya ;)

Pozdro dla :

Shield --- Za pomoc w ogarnięciu serwa ;)

Lenart --- Za pomoc w dojściu do MPC media team .

I wielu wielu innych którzy zostali już zbanowani na tym forum ;) .

Opublikowano

Jesteś randomem, więc nawet nie piszę "cześć".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Lol, to mnie tutaj rozbawiles, czyli uwazasz, ze jak jestes w media team to niby warnow nie powinienes dostawac? Nawet global moderatorzy czasem dostaja.

No coz, rob co chcesz. Jak zwyklem w takich przypadkach mowic - Jednego noobka mniej.

RAsfepN.png
Opublikowano

Lol, to mnie tutaj rozbawiles, czyli uwazasz, ze jak jestes w media team to niby warnow nie powinienes dostawac? Nawet global moderatorzy czasem dostaja.

No coz, rob co chcesz. Jak zwyklem w takich przypadkach mowic - Jednego noobka mniej.

Noobka to masz w gaciach . Nie o to mi chodzi ale ja robie coś Dla tego forum a wzamian dostaje warny za byle gówna . Więc wyjabane mam w to .

Opublikowano

Noobka to masz w gaciach . Nie o to mi chodzi ale ja robie coś Dla tego forum a wzamian dostaje warny za byle gówna . Więc wyjabane mam w to .

Nie masz wyjebane, bo znów tu wszedłeś. Wyjdź plx.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Odszedłem ;) Ale lukam sobie tylko co piszecie w tym temacie . Każdy pisze to samo byle ny tylko nabić posty ;) . Jak bym opowiedział ci Histrorie niektórych warnów to komedia by była z debilności niektórych Modów .

Opublikowano

Odszedłem ;) Ale lukam sobie tylko co piszecie w tym temacie . Każdy pisze to samo byle ny tylko nabić posty ;) . Jak bym opowiedział ci Histrorie niektórych warnów to komedia by była z debilności niektórych Modów .

I tak nikt ciebie nie przebije.

"Counter strike od 4lat"

Daj gg/steama to zagramy 1on1.

Km5iG.png

Opublikowano

pemo444 sie wstydziłem ale kochcam cie ;D od twojego ostaniego listu pożegnalengo :D

Będe tęsknic sekundy dni miesące roki setki lat tysiące lat az po śmierc ;p ty moj kochany na zawsze

P.S ;p trzymaj sie moze pojdziesz do nieba

30364378.png

Opublikowano

Jak tak oglądam wasze posty to poprostu żal dupe ściska byle by nabić posty i zrobić z siebie debila .

Mateq pisz na steam : pemo__ ;)

Opublikowano

Jak tak oglądam wasze posty to poprostu żal dupe ściska byle by nabić posty i zrobić z siebie debila .

Mateq pisz na steam : pemo__ ;)

Walą mnie posty. A więc jeszcze raz i wszyscy razem ! W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J R-A-N-D-O-M-I-E

Opublikowano

Większość powyższych postów zgłoszona jako wyzwiska i spam . Dziękuje dobranoc .

Twoje rowniez, jako offtop i nabijanie postow :)

Skoro ladnie cie pozegnalismy to uwazam, ze temat nadaje sie do zamkniecia.

RAsfepN.png
Opublikowano

Dobra ... wiesz co to wgl regulamin ? Za nic sie warnów nie dostaje ! A jak spamisz czy offtopujesz itp to nie moja wina. Chcesz to idz se w pizdu a jak nie to zostań ... I tak nikt nie bd płakał za Tobą ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Człowieku pożegnałes się no fajne cacy czego ty chcesz tutaj ?

Albo ty see jaja robisz -.- Nierozumiem cie zachowujesz się jak dziecko .

Poprosze cie jak dorosłego Prosze Odejsc bo tylko szum robisz....

30364378.png

Opublikowano

Nie szum tylko patrze na wasze prymitywne posty... . Byle by posty nabić... Kilka osób napisało co myśli a reszta albo powtarzała się albo nic nie wnosiła do tematu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...