Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Grozi Mi Policją :D| Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedałem konto 78 woj na allegro. Wplacil pieniadze podalem haslo lecz się pluje o email (którego zapomnialem hasla). Na aukcji nie było nic napisane że sprzedaję konto z emailem. Dałem mu passy czy coś jeszcze? Według mnie ta transakcja została już zakonczona.

A i czy zmieni się email po 8 dniach?

Opublikowano

Hmm.. Jak nic nie napisałeś ,że postać sprzedajesz wraz z Emailem to nic Ci nie powinno grozić

Jak byś napisał ,że postać wraz z emailem to było by gorzej..

Pozdrawiam by Domino1233

Zajmuję się tworzenie mojego serwera do gry metin2 poszukuję kilku gmów zrobie forum i dam link ale forum , żeby pisać podania na GM nie spamcie mi na PW

proszę o add.png

nowyobrazbitmapowywindoq.png

Opublikowano

Ballas to nie masz żadnego zagrożenia ignoruj tego Człowieka

Zajmuję się tworzenie mojego serwera do gry metin2 poszukuję kilku gmów zrobie forum i dam link ale forum , żeby pisać podania na GM nie spamcie mi na PW

proszę o add.png

nowyobrazbitmapowywindoq.png

Opublikowano

Jak usunie kono0 jego problem

Przelozy Eq - jego problem :)

Gostek jest poprostu wkur*

@nie uzywam "kurwa" itp bo Phoenix kazal mi sie pilnowac :)

65994253024037513199.png
Opublikowano

Nie napisales, ze dajesz z emailem i on kupil to teraz ten czlowiek ma problem. Tylko go nie hakuj teraz bo jak pojdzie na policje to masz do 3 lat kolego ;)

Opublikowano

Aczkolwiek jeśli chcesz być czysty i mieć czyste sumienie w 100%, możesz napisać oświadczenie na małej karteczce, że nie użyjesz e-maila do zmiany hasła jego konta, podpiszesz się i wysyłasz gościowi skana ;)

Opublikowano

"A i czy zmieni się email po 8 dniach? "

- Mail się sam teraz nie zmienia.

Wiem bo wczoraj pisałem do supportu w podobnej sprawie ;)

muzyka w sygnaturze :x.

Pomocnik
Opublikowano

Co jak co, jak zabrałeś za konto pieniądze, on nie chciał Cię oszukać, to powinieneś mu zmienić e-mial na taki jaki sobie życzy. Tak by zrobili normalni, szanujący się ludzie.

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

Masz nauczkę że się WSZYSTKO PISZE jak naprawdę poda cie na policje to sprawdzą ci komputer przy okazji i niektóre płytki i zobaczysz co będzie xD

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Sprzedałem konto 78 woj na allegro. Wplacil pieniadze podalem haslo lecz się pluje o email (którego zapomnialem hasla). Na aukcji nie było nic napisane że sprzedaję konto z emailem. Dałem mu passy czy coś jeszcze? Według mnie ta transakcja została już zakonczona.

A i czy zmieni się email po 8 dniach?

Gożej jeśli to jakis koks z znajomościami ma twe dane przyjedzie i zapłacisz z odsetkami i %.Dziwne miec konto i nie pamiętac meila chciałeś perfidnie trafic na jelenia i oszukac obys się nie przeliczył!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Spokojnie jeżeli nic nie pisałeś o emailu to nic i nie zrobi (przynajmniej nie może według prawa) Nie ma się co przejmować i olewać go ;]

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...