Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat Do Złodziei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ogłaszam iż moje konto 21battosai na serwerze monolit zostało skradzione wraz z e-mailem , osoba która tego dokonała będzie miała nielada problemy gdyż zgłosiłem owy fakt na policję , dlaczego to tu piszę ? odpowiedz prosta ponieważ na tym forum najwięcej dzieci pytających ludzi jak przejąć hasło 2osoby wraz z emailem. To by było na tyle osoba która skradła moją własność odpowie za wszystko , a ci którzy próbują włamu do czyich danych prywatnych niech się ogarną , to tylko gra , nie warto siedzieć za nią.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

ZAl mi cie mnie okradli 5 razy i co nie jestem głupi żeby takie rzeczy na policje zgłaszać naprawdę to ty sie ogranij

W dupie mam dzieci neo które stawiają - jetem tu po to by dawać swoją opinie i pomagać w miarę możliwości

Jebać Dzieci NEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dziecku konto ukradli, odpowiem CI na to tak:

(MOD sorki za capsa)

JAKBYŚ ŻADNYCH HACKÓW NIE UŻYWAŁ TO BY CIE NIE OKRADLI I TYLE!

Ach i zminusujesz mnie twierdząc, że żadnych nie używasz :)

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Jeśli to tylko gra to po co na policję idziesz?

Ponieważ konto zostało skradzione wraz z e-mailem , co za tym idzie wszystkie dane prywatne ma inna osoba, już wiesz po co na policję to zgłosiłem?

tak poza tematem proszę moda o zamknięcie tematu gdyż zrobi się straszny spam, a sam temat ma tylko przypomnieć ludziom że okradanie innych jest nielegalne z prawem.

8adad81701a75f66m.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...