Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod+Multihack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest coś takiego?

Kiedyś było....

Mam Kamermoda+DMG.

Kiedyś był działający Multihack, nie ten od kamera, otwierany osobno w oknie, tam można było włączać i wyłączać np WH, zmiana bicia bronią dwuręczną jak jednoręczną, mapka itd...

Da mi ktoś na to namiary i info czy to działa w połączeniu z obiema rzeczami których używam?

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

To, że kamermod działa to wiem bo go używam, autobuff działa, potowanie też itd jest ok.

Nie kicka ani nic, dziwi mnie, że Wallhacka nie ma :(

Dlatego szukam zewnętrznego Multihacka, wiem, że jest bo niedawno Andrzej dawał ale połączony z EM2 a mi trzeba taki pod Kamermoda :)

Działający jest, kwestia go znaleźć, no chyba,że się myle

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...