Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić ...

PressButton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 15 lat, ojciec mi załatwia klientów po znajomych, chodze do nich jak im sie cos spieprzy na komputerze i to naprawiam. Dostaje za to od 20 do 50zł. Trza sie było uczyć posługiwania komputerem a nie tylko maniaczyć w metina

taa

przyjdzie taki pietnastolatek i powie

O co chodzi

A Koles

xxx mi sie wlaczyc nie chce.

Opublikowano

Nie powiem, że ulotki są nie opłacalne tylko trzeba znaleźć dobrze płatne.

We wakacje kumpela poprosiła mnie, żebym z nią poszła roznosić (oczywiście zysk na pół), dostała 3/4 plecaka ulotek z czego 40zł.. I Tak codziennie lub co drugi dzień. Wystarczy poszukać ;]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

jezeli masz konto bankowe to naucz sie grac w snookera gra nazywa sie Czarna Bila po sciagnieciu i zainstalowaniu mozesz grac albo na pieniadze albo za darmo ja polecam na pieniadze tak stawke za dolara bardzo dobrze kasa leci ale tez mozesz stracic jak przegrasz ja tak gram i raz wygrywam raz przygrywam ale zarobilem tak kolo 35 dolarow..:)wiec nie jest zle

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

• 3 lata później...
Opublikowano

znajdujesz gdzieś np.pralki,lodówki itp wyciągasz silnik ,rozbierasz go wyciągasz miedz i sprzedajesz na złomie.powiedzmy ze rozbiezesz takie 2 silniki to dostaniesz około 25zł.kilo miedzi jest po około 18zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...