Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna Dyskusja: Zmniejszenie Ilosci Sm Na Metin2 Pl

.Scofield.

Smocze Monety  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zaprzestaniesz kupowa? SM?

• Tak
      36
    • Nie
      16
    • I tak nie kupowa?em
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajcie każdy kto chce sobie zakupi Sm bo takich nie brakuje lecz ja wolę być po stronie tych co nie dają zarobić takim frajerom jak oni co wszystko drożeje a ilość spada jeśli będzie tak, że sprzedaż im spadnie o 90% (co jest nie wykonalne) to zrozumieją, że robią błąd lecz oni wiedzą, że ci co zamawiali dalej zamawiać będą i tego chłopaki nie zmienimy ale możemy się przyczynić do tego aby sprzedaż im z dnia na dzień spadała i żeby Metin2.pl upadł i zbankrutował bo gra jest piękniejsza jak wszyscy mają takie same możliwości a nie jeżeli niektórzy maja, tak że 50% expa więcej zróbmy protest wobec nich uhhh ale długa wypowiedź ...

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dla mnie to jest poryte żeby dawać 40zł za zaczarowanie przedmiotu o.O

Za 23 zl smsem masz 70 sm, więc ci jescze zostanie.

paypal - ok. 200zł 1300sm: około 22 zaczarowań - zaczarowanie ok. 9zł

pakiet 4 zaczarowan- około 7 pakietów - 28 zmiań około 7 zł

W jakiej taryfie wyliczyłeś 40 zł?

@Down:

Dobre.

@2xDown:

zaczarowanie- 59 sm, więc jak ma 145 sm na 2 nie wystarczyć?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Kolejny dowód aby nie grać na PL. Czekam a niecierpliwością, aż PL padnie ;)

Opublikowano

A może czas się przerzucić na SM z allegro?

Kupował już ktoś tak SMy? Jak wyglądała transakcja?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

A może czas się przerzucić na SM z allegro?

Kupował już ktoś tak SMy? Jak wyglądała transakcja?

Ja tez Sie Chyba na to przezuce ale jest jeszcze przelew za 50Euro i dostajesz 1300 monet wiec chyba to najlepsza oferta ze wszystkich.

Opublikowano

Ja tez Sie Chyba na to przezuce ale jest jeszcze przelew za 50Euro i dostajesz 1300 monet wiec chyba to najlepsza oferta ze wszystkich.

Przez przelew było za 100 zł 1250 SM ;x

Opublikowano

I jeszcze to że można max zamawiać z 2 numerów...

Załatwiłem sobie 3 smsy z różnych numerów (Nie jestem taki głupi żeby sam kase tracić)

I o to wynik

"Wystąpił błąd!

Jesteś zbanowany, proszę wysłać zgłoszenie poprzez http://support.gamepay.de."

Bana mam tylko na kupowanie SM ...

jeżeli to prawda bo nie wiem jak jest teraz na pl to powiem tak że chcą zarobić na SM to jeszcze bana dostaniesz na is no pojebanicy .... trza bedzie ten temat poruszyć na Forum MT2 ....

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

jeżeli to prawda bo nie wiem jak jest teraz na pl to powiem tak że chcą zarobić na SM to jeszcze bana dostaniesz na is no pojebanicy .... trza bedzie ten temat poruszyć na Forum MT2 ....

Może to zabezpieczenie przed tym:

Dużo osób piszę na youtube, czy gdzie indziej- darmowe hacki do metin2. Wyślij SMS(i tu SMS na SM), więc dlatego zostałeś zbanowany :)

Opublikowano

Jeżeli przez rok nie wydałeś na sm to masz max 50lvl... Są inne opcje doładowywania sm, a dzieci płaczą, bo tylko smsami potrafią napierdalać..

Znam ludzi którzy mają nawet 70lvle bez IS'a... Według Ciebie żeby wbić duży lvl trzeba kupować SM? Jak bez IS 61lvla nawet nie miałeś to nie wiem po co ty w to grasz, bo to dowód że nie umiesz :)

Poza tym GF już straciło sporo klientów na tej "podwyżce" xD

Sporo osób nawet do 99lvla zaprzestało kupowania SM :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Tutaj śmiało możecie dyskutować na temat tego idiotyzmu jaki GF zrobiło czyli zmniejszenia SM.

Też jestem tym zażenowany i zdenerwowany. Na razie robie odpoczynek od PL'a.

Mam jedną prośbe do was:

Bez spamu. Juz widziałem kilka wypowiedzi składających się np. z 2 słów.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Tak śmiało dyskutujmy o tym idiotyzmie!

Gf chce zarobić i co? Ma zmniejszać ceny SM? Nie, ma je zwiększać. Nie chcecie nie kupujcie. Nie wiem po co ta cała dyskusja.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Tak śmiało dyskutujmy o tym idiotyzmie!

Gf chce zarobić i co? Ma zmniejszać ceny SM? Nie, ma je zwiększać. Nie chcecie nie kupujcie. Nie wiem po co ta cała dyskusja.

Tyle, że zmniejszając ilość SM oni więcej stracą niż zyskają

I nawet pewnie nie pomyśleli, że stracą - to jest dowód jaka to głupia i badziewna firma, powinno już dawno upaść B)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Ekhm... Jak wam się nie podoba to nie kupujcie - chyba proste, nie?

SM i tak będą kupowane - zwiększenie cen nic nie zmieni a GF i tak zarobi - tyle samo lub więcej.

Bonus przy zakupie paypalem skusi nie jedną osobę a jak wiadomo - przez paypal cała kasa idzie dla GF.

Przez sms operator zabiera ok 50%.

Ci którzy sm kupowali w większych ilościach i tak będą je kupować, nic tego nie zmieni, a ci którzy dotychczas kupowali smsem? 50% nadal będzie kupować, 25% skorzysta z paypala/przelewu co jakiś czas, 25% nie kupi wcale - i co z tego? I tak GF będzie miało zarobek na tych 50% którzy kupią smsem i z 25% którzy kupią przez przelew/paypal.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

No więc tak :

Nigdy nie płaciłem, i płacić nie będę.

Nie mogę tego zrozumieć poco wydawać kasę na grę, skoro można iść np do sklepu i kupić lepszą :D.

Zdzierają kasę na idiotyzmie ludzi i tyle na temat... A te ich "bonusy" to zwykłe g*wno.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Jeżeli przez rok nie wydałeś na sm to masz max 50lvl... Są inne opcje doładowywania sm, a dzieci płaczą, bo tylko smsami potrafią napierdalać..

Dziwne że na s24 w tydzień wbiłem 55 bez ISu, sm zakupiłem na 55 i byłem top5 sura do 71 lvlu.

33071.png

34469.jpg

16911.png

31141tz.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...