Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna Dyskusja: Zmniejszenie Ilosci Sm Na Metin2 Pl

.Scofield.

Smocze Monety  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zaprzestaniesz kupowa? SM?

• Tak
      36
    • Nie
      16
    • I tak nie kupowa?em
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy gracze!

Jak już mogliście zauważyć, dokonaliśmy zmian w poszczególnych opcjach płatności dotyczących ilości Smoczych Monet.

Jest to niezbędny krok ku jednolitej strukturze, która pozwoli wam wybrać metodę płatności spełniającą wasze oczekiwania.

Niestety, koszty niektórych taryf zmuszają nas do obniżenia ilości oferowanych Smoczych Monet.

Z drugiej strony, oczywiście są takie taryfy, które dają nam lepsze warunki.

Chcemy, abyście wykorzystali ten fakt! Zatem, jeśli dokonacie zakupu Smoczych Monet przy pomocy PayPal lub karty kredytowej, otrzymacie bonus.

Pozdrawiamy,

Team Metin2.pl

SM i tak było drogie, a teraz jeszcze zmniejszyli ich ilość xD

To kolejny powod dla którego warto sprzedać konta/yangi na allegro i zakończyć karierę u najgorszej firmy :)

Link do oryginału:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=5955455

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie po woli zacznę się denerwować, co trochę coś robi się droższe. Nie dość, że mają dobrą kapuchę to jeszcze zmniejszają ilość sm, aby więcej zarabiać.

Ogólnie denerwuje mnie już PL, teraz niech nie myślą , że będę kupował tak samo sm, jak niegdyś.

Z drugiej strony, oczywiście są takie taryfy, które dają nam lepsze warunki.

Chcemy, abyście wykorzystali ten fakt! Zatem, jeśli dokonacie zakupu Smoczych Monet przy pomocy PayPal lub karty kredytowej, otrzymacie bonus.

Ogólnie mam w dupie ten ich bonus -.-

Opublikowano

To "tylko" obniżenie o 5 SM, ale kurewsko zawsze brakuje tych kilku SM do np.2x dropu -.-

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

To "tylko" obniżenie o 5 SM, ale kurewsko zawsze brakuje tych kilku SM do np.2x dropu -.-

Taaaa? a mi się wydawało że wcześneij np zamawiając PaySafeCard dostawało sięza 100 zł 750sm a np w tej opcji płatności dostajemy tylko możliwość kupienia kuponu za 20zł= 70 sm a w innych płatnościach w których dostawaliśmy za 100 zł również 750 sm dostajemy aktualnie 525 sm... ;] jednym słowem PORAŻKA...

sdagsd.png
Opublikowano

Ja już nie wiem o co im chodzi. Chcą więcej zarobić, tak? Ciekawe jak? Na przykład ja. Gram w metina już troszeczkę ponad rok i ani razu nie kupiłem SM bo zawsze mi się wydawało, że jest za mało SM w stosunku do ceny SMS. Teraz np też na 300% nie kupie SM bo jeszcze drożej. Wole grać dłużej w metina, a mieć na przykład kasę na Ipoda czy coś innego na I... , na którego zbieram. Może kupiłbym SM ale gdyby za 11 zł SMS było z 75 SM, a nie tak jak teraz 25. Ja się uprzejmie pytam co ja potrzebnego (nie bajeranckiego typu zielone potki) kupie za te marne 25 SM? [To pytanie retoryczne.]

@EDIT

Racja mam dopiero 52 lvl, ale nadal nie zamierzam "doładowywać kieszeni" GF

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

popieram Ventos w 100% .

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Opublikowano

Ja już nie wiem o co im chodzi. Chcą więcej zarobić, tak? Ciekawe jak? Na przykład ja. Gram w metina już troszeczkę ponad rok i ani razu nie kupiłem SM bo zawsze mi się wydawało, że jest za mało SM w stosunku do ceny SMS. Teraz np też na 300% nie kupie SM bo jeszcze drożej. Wole grać dłużej w metina, a mieć na przykład kasę na Ipoda czy coś innego na I... , na którego zbieram. Może kupiłbym SM ale gdyby za 11 zł SMS było z 75 SM, a nie tak jak teraz 25. Ja się uprzejmie pytam co ja potrzebnego (nie bajeranckiego typu zielone potki) kupie za te marne 25 SM? [To pytanie retoryczne.]

Jeżeli przez rok nie wydałeś na sm to masz max 50lvl... Są inne opcje doładowywania sm, a dzieci płaczą, bo tylko smsami potrafią napierdalać..

Opublikowano

Ja w ogólnie nie ładowałem na sm .. SponsorPay / SuperRewards rządzi.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

GF są tacy głupi, że nie potrafię sobie tego wyobrazić :P

Moi kumple ze szkoły kupowali SM, a teraz jak ich ilość spadła powiedzieli, że już nie kupią SM nigdy i przerzucili się na hacki :D

GF na tym tylko straci..

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Zarabiają za nic a jeszcze im mało. Za niedługo to każą sobie płacić za samo granie w metina. Wielki - dla TEAMU !!!

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Opublikowano

I jeszcze to że można max zamawiać z 2 numerów...

Załatwiłem sobie 3 smsy z różnych numerów (Nie jestem taki głupi żeby sam kase tracić)

I o to wynik

"Wystąpił błąd!

Jesteś zbanowany, proszę wysłać zgłoszenie poprzez http://support.gamepay.de."

Bana mam tylko na kupowanie SM ...

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

Ale ten metin2 ma nasrane nie dość , że zarabiają po uszy Pieniędzy to jeszcze zmiejszają liczbę SM jak bym był na ich miejscu to bym zrobił ,żeby przez cały dzień dawali po 25 SM

Zajmuję się tworzenie mojego serwera do gry metin2 poszukuję kilku gmów zrobie forum i dam link ale forum , żeby pisać podania na GM nie spamcie mi na PW

proszę o add.png

nowyobrazbitmapowywindoq.png

Opublikowano

Ceny będą podwyższali, SM zmniejszali i w końcu stracą klientów, czego im serdecznie życzę :)

Taa no jasne niedlugo bedziemy za 20 zl kupowali 5 sm

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Ich doszczętnie poje****... nigdy nie wydałem na sm pół grosza i nie mam zamiaru ! ale te "noł lajfy" co w tydzień wbijają na plu po 75 lvli to będą w to pakować aż im kasy zabraknie ! HWDGF! ( Bez komentarza xD )

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...