Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem odpalam metina prze obejscie i gdy chce sie zalogowac pisze blad łączenia i przy zadnym ch nie pisz ani busy ani normaln i nic tego typu . Jeszcze przed wczorwj metin działał normalnie w czym moze byc porblem będą plusy i minusy za dobre odpowiedzi tylko nie piszcie reinstal metka pomoze bo nie pomoze bo probowalem i torentowanie tez nie poniewaz sie nie da u mnie chyb aze napewno w tym wina ze nia mam jakiegos patcha to mam możliwość spatchowania na laptopie.

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

A zrobiłeś dobre obejście:

Start All programy Akcesoria notatnik wpisujesz metin2client.bin a nazwa byle jaka np blaanbals.bat < bat najważniejszy

UP jeżelli nie pomoże

ściągnij najnowszego kamer moda www.metin2mod.tk

Zbieram ++!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żaden firewall nie blokuje portów , mi kaspersky tak blokował bo mówił , że metin to keylogger przez klawiature ekranową .

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Mówię że metin 2 dni temu działał obejscie tez dobre moze to przez to ze był tam em2 wtedy działał teraz jest płatny i moze przezto złe pliki jkies w metinie sa lub sa zablokowane?

Opublikowano

To nie konserwacja poniewaz dzis piątek a pozatym jak spatchowałem metina na laptopie wszytko chodziło . Dziwi mnie to ze 2 dni temu wszytko chodzilo dobrze a wczoreaj juz nie cyzli po konserwacji . Oni nic nie umieją zrobić by czegos nie zjebać nie wiem co juz robic bo na laptopie grał nie bede bo to gruchot

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...