Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Bez Em2 Lecz Z Dmg + Dodatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w tym tutku zademonstruje moje sposoby na zarobek

1 Dropimy Fms

Wiec zacznijmy od tego ze lecimy w jakies miejsce np na doline Lub na dzikusy tam są bestialscy

bierzemy n00b hara taki 2,3,4 lvl musi byc!!i woja zwykłego np 26 lvl

no i teraz przechodzimy do sedna sposobu tzn n00b harem bijemy go jak on nas dednie to wtedy

dobijamy go swoim kontem moim zdaniem bardzo opłacalny sposób oczywiście By Me ja dzis droplem 3 fms w 26m dokladnie

Lecz aż tak Dobre nie były razem było około 11Kk

Tu pierwszy sposób się kończy

2 Drugim Sposobem miałbyć fish bot ale z zaistniałej sytuacji nie działa więc

pokaże stary i znany sposób są to metki m2 niby jest duzo osob ale pod wieczor lub z rana ...

można nieźle zarobić wystarczy wbic mniejwięcej 35 lvl boja i ja wczorej z rana o 6 rano bo spac nie umiałem zarobiłem ok 20kk gralem 2 h

gram na serwie Phobos dropłem tam kd defa +4 19KK i zasadzke x2

no i tu właśnie konczy sie 2 sposób mi się podoba :P :P :P

3 Trzecim sposobem jest chyba mój ulubiony mam tu 2 rzeczy do wyboru tzn

Medale Konne

robimy woja 18 do 23 lvla jakieś eQ mu wystarczy +7+ 8 +9 i oczywiście

build ja zawsze daje 2wit:1siła

Tu jeszcze dodam opłacalny sposob lecz teraz bez m2

jest strasznie nudno samemu bic po ekipce;(

Ogonki Węża +

robimy ninje na dmg hacku Daggerka wbijamy 26 lvl chmurka musi być m oczywiście

mniej więcej eq +7+8+9 lub max hp np ja miałem ubranie czerwonej mrówki +7 max hp 1,5k

oczywiście dla mnie to duzy zarobek raz było 60kk przezz 3H jak ogony na kronosie chodziły po 8kk :O :o :O :o :O :o

4 Czwarty sposób to mój ulubiony zawsze robie ninje na dmg hacku dagger

wbijam jej 48 lvl kupuje jej kozy +9 um na + all eq +7+8+9 all na HP!! powinno być z 11K hp

i ubranie zabojcy na +7+8+9 najlepiej z hp i również moze byc te na 48 +6+7+8+9 a jak z hp to juz kox

i w ten sposób lecim do dt jest chyba z 60% ze dropnie po drodze jakkiś bodzio ale my nie po to

dochodzimy na 4 piętro bijemy metka i na 5 all metki jednego rozwalamy tego prawdziwego do 1,3 hp

i bijemy inne metki inne metki juz nie znikają i ja wydropiłem 5 kamieni duchowych na Kirianie cos ok 160kkdoliczyć aury i silne itp

I tu Moi Drodzy kończe ten tutek ale teraz jeszcze wam powiem jak co jak zrobic obejscie

wchodzicie w start all programy akcesoria notatnik wpisujemy tam metin2client.bin dajemy zapisuj jako

i dajemy nazwe np DlaMpc.bat >>> BAT NAJWAŻNIEJSZE i kropa oczywiscie ;>

tak cos o mnie mam 10 lat to mój pierwszy tut mysle ze docenicie starania ;) pozdro a i ttut pierwszy nie ostatni;>

a zapomniałem powiedzieć zbieram plusiki ciesze się ze sie przydał doswiadczenie jak w pkt 4 dropie bodzia w dt;>

http://http://www.wrzuc.to/cPQr9w7G.wt

jeżeli przebije chodzby 30 plusików to wbijam nowy tut;P
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...