Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New World3][Mainia][De]

HARU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dla czego ale mi odpala normalnie... Tylko raz wyskoczył mi tam jakiś bład, ale tak pozatym to wszystko ok. Mam pytanie, jaka jest komendla na wbijcie lvl?

Interesuje mnie tylko add.png

sygnaturawhyme.png

Opublikowano

jezu macie tu odemnie:

tworzycie w folderze z grą nowy dokument, wpisujecie w nim newworld3client.bin i zapisujemy jako metin2.bat i uruchamiamy metin2.bat i dziala

Opublikowano

siemka sciagnolem sobie clienta i mam tam NewWorld3_patcher1 odapalm niby wszystko git ale po minucie czy dwuch wyskakuje jakis blad i zamyka NewWorld3_patcher1

co mam zrobic zeby dziaialo http://img213.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img213/9264/takie1.png&via=mupload , http://img827.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img827/1356/takie2.png&via=mupload

prosze o zobaczenie dwuch ss i stwierdzenie co to moze byc

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

Kurwa!

nienawidzę takich nobow którzy handlarzy:

-'Zaraz dodam'

-'już robię'

-'będzie dziś'

Chcecie robić publikacje?

To róbcie porządnie a nie z brakami!

Opublikowano

pexowy mam pytanko czy mzesz zrarowac swojego clienta i mi go wyslac???? bo dalej mi wyskakuja bledy po tym jak wkleilem te pliki od ciebie

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...