Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Aplikacji (0Xc0000018)

waks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w tym, że ja już to robie po raz 4.. i za każdym razem jakiś inny błąd, wcześniej update nie chciał się robić, potem się robił ale wyskakiwały jakieś błędy z C++ a teraz update się zrobił i wyskakuje ten błąd, który podałem wyżej. Jest ktoś na forom kto byłby w stanie mi pomóc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak mi się zdaje w wersji SIDROW nie ma multiplayera. Po prostu go wyżucili. Musisz ściągnąć najlepiej sam rip multiplayera z alteriwnet.net

Opublikowano

Możesz także spróbować ściągnąć net framework 3.5 (ja mam 4.0)

34777.png Steam : Igunana1994

24676.png Skype : Aleksander.pawlikowski

28148.png

33251.gif

--- Jak pomoglem daj + ---

4583.jpg }

23438.gif }}}} WIELKA TRÓJKA (niedługo czwórka !!!)

32506.png }

Opublikowano

Nie jestem pewny, ale miałem kiedyś podobny problem, dziwny błąd aplikacji.

Jak ściągnąłem nowego Net Frameworka dało się odpalić aIW.

Opublikowano

Mam NET 3.5, C++ 2008 i wszystko co potrzebne. Teraz właśnie skończyłem ściągać MP ze strony alteriw.net, zrobiłem wszystko jak należy i nadal ten cholerny błąd :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przed instalacją aIW gra chodziła? Pokazuje się info na pasku że "AlterIW is veryfing data files. It'll start soon"? czy od razu jest błąd?

Jeśli gra działała bez zarzutu no to wina cracka pewnie

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Przed instalacją aIW gra chodziła? Pokazuje się info na pasku że "AlterIW is veryfing data files. It'll start soon"? czy od razu jest błąd?

Jeśli gra działała bez zarzutu no to wina cracka pewnie

Gry na multi przez aIW nigdy nie odpalilem ponieważ dopiero rozpocząłem próbę grania przez aIW. Na pasku pokazuje mi się ikonka multiplayera, ta pomarańczowa, updatuje się aIW, dochodzi do końca po czym gdy gra ma się uruchomić, wyskakuje ten błąd. Może to być sprawa tego, ze nie mam SP3?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Problem rozwiązany, zrobiłem reinstal windowsa, zainstalowałem wszystkie frameworki etc na nowo i działa prawidłowo :) dzięki wszystkim za sugestie. Temat do zamknięcia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Problem rozwiązany, zrobiłem reinstal windowsa, zainstalowałem wszystkie frameworki etc na nowo i działa prawidłowo :) dzięki wszystkim za sugestie. Temat do zamknięcia.

/zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...