Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić konto na jednym z serwerów za kasę , transakcja ma się odbyć przez allegro a jestem w tym "Świerzy" więc zwracam się do was z prośba o pomoc. Po prostu nie chce zostać oszukany dlatego pytam jak powinna wyglądać prawdziwa transakcja i bez żadnych haczyków. Mile widziane jakieś Tutoriale lub porady forumowiczów:) Pozdrawiam i dziękuję z góry.:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wysyłasz pieniądze gościowi, gdy mu dojdą, kontaktuje się z tobą i podaje passy.

Czytaj dokładnie opisy aukcji.

Opublikowano

Wysyłasz pieniądze gościowi, gdy mu dojdą, kontaktuje się z tobą i podaje passy.

Czytaj dokładnie opisy aukcji.

No własnie ale chodzi mi o to czy np może nie skontaktować się i co wtedy ? albo poda mi pasy po czym po jakimś czasie zmieni maile i hasło. Czy może być taka ewentualność.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No własnie ale chodzi mi o to czy np może nie skontaktować się i co wtedy ? albo poda mi pasy po czym po jakimś czasie zmieni maile i hasło. Czy może być taka ewentualność.

Dlatego czytasz dokładnie aukcje i kupujesz z emailem, jeżeli gostek nie napisał, że sprzedaje razem z emailem to dostajesz tylko passy do konta

Opublikowano

Ja kupowalem raz konto na allegro, nawet nie patrzac na komenty goscia.

Kupilem, wszystko dostalem i niczego nie zmienial.

Po tygodniu po zmianie maila wszedlem na jego konto, zeby dodac pozytywa, mial on 12 pozytywow i 11 negatywow :)

Bardzo malo ludzi oszukuje na allegro, zwlaszcze, ze jest to nie legalne, a kupujac obie strony podpisuja zobowiazujaca je umowe.

Przed kupnem sprawdz skille, eq, yang

Sprawdz tez, czy czcionka na screenach w grze, jest taka sama jak w metinie, zdjecie mozna podrobic.

Tak samo w itemami z privow, tj nieosiagalne bony po 5k hp itp.

Sprawdz tez, czy na SSach sa pozakrywane nicki, ilosc PD, skille.

Poniewaz z tych informacji, mozna wywnioskowac jaki ta postac ma nick, co prowadzi do bana za nielegalna sprzedaz konta za prawdziwa kase.

Jezeli eq, ktore kupujesz bedzie wybonowane, wazne, zeby nie wszystkie bony byly ujawnione, po tym tez latwo GMom dojsc, do nicku posiadacza.

Jak aukcja spelnia wszystkie te warunki, to znaczy ze mozesz spokojnie kupowac postac.

OMG.TECZA!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...