Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sure wp lvl 42. Spieprzyłem se w nim staty bo mam ok. 55 w witala 50 w inta i 40 w siiłe. Zamierzam cofnąć siłe i większość punktów dodać do witalności bo mam tylko 4k pż.Moje pytanie brzmi czy dużo mniej bede bił bez tej siły? Ile pż i obrony zyskam? A i jeszcze jedno bo zamierzam kupić buty i naszyjnik z bonami ale zastanawiam się czy kupić z bonami na pż czy na krytyka będe jeszcze kupował ebo i srebną +9. Za mądre odpowiedzi będą + lub - jak kto woli.

Opublikowano

Witalnosc(WIT) - 1pkt dodaje postaci 40 PŻ + 1pkt obrony

Inteligencja (INT) - 1pkt dodaje postaci 20 PE + 1pkt ataku magicznego

Siła (SIŁ) - 1pkt dodaje postaci 1pkt ataku + obrażenia umiejętności

Zręczność (ZR) - 1pkt dodaje 1/3 uniku

oblicz sobie ile zyskasz a ile stracisz :P

Opublikowano

Ja sie wypowiem, staty masz moim zdaniem dobrze rozdane, ale majac 4k hp masz bardzo slabe eq.

Mysle, ze kupujac ebo +7, buty, branse i naszyjnik 1k hp wyrownasz swoja ilosc hp do normy, i bedziesz mial do tego kilkadziesiat ataku wiecej.

OMG.TECZA!

Opublikowano

Wszystko co masz w siłe włóż na inteligencje, ponieważ czym więcej inteligencji tym więcej dodaje nam do ataku czarowane ostrze i czar. zbroja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Opublikowano

W surze powinno się najpierw wymaxować Inteligencję poniewaz ona dodaje zadawane obrażenie do wszystkich skili więc te pkt z siły dodaj to inteligencji i kup przedmioty z HP i zrób sobie bufa i nie bedziesz potrzebował eq z krytykiem

Opublikowano

Zrob tak najpierw rozdaj staty pz na 90... potem nabijaj int do 90.... w 3 inwestuj zrecznosc poniewaz ona daje ci uniki przydatne do expa a wedlug mnie sila wgl dla sury nie jest potrzebna , a to eq ci sie przyda. :rolleyes:

Zapraszam na profil :) służę pomocą!!! Pisać na PW ;]

Plusik mile widziany ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...