Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Honor Hack ?

Duo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy możliwe, to powiedzmy, że tak. Jest sposób na podmianę spelli - są takie przedmioty które jak użyjesz dodają 2000 honoru, więc musisz wycisnąć z niego coś więcej. Kiedyś przez WPE Pro dało się podmieniać spelle, teraz jednak już się nie da. Spróbuj załatwić jakieś informacje nt. tego WoW Uni.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Odkrywca
Opublikowano

Co dokladnie chcialbys wiedziec ?? Ja sam w te klocki nie jestem dobry i nie wiem o co pytac. wiem ze to jest poprostu cos ala cheat engine do podrabiania tych plikow bazy danych

Opublikowano

Najlepiej link do programu i jakis poradnik jak jest, tylko bez spamu tutaj!

userbarwb.png

Odkrywca
Opublikowano

Wlasnie problem w tym ze gdyby mi to normalnie chcial wyslac / podac link to bym juz to dawno wrzucil. Chyba nic wiecej raczej sie nie wycisnie z tego. Temat sie zdaje do usuniecia/archiwum.

Opublikowano

Zostawię otwarty, może ktoś uzupełni informacje.

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
Odkrywca
Opublikowano

Ok to tak udalo mi sie ustalic tyle :

1. Nie jest to zaden hack/bot/bug jest to poprostu efekt filtru WPE PRO [zadnego wow uni nie ma zmylka kumpla zebym tego nie znalazl]

2. Jest to zrobione na tej zasadzie http://www.darkwizar...-przyk-ady.html [Edytowany jest np skill "icy touch" filtrem tak aby uzywajac skilla dzialal on tak jak wintergrasp comendation,ktory dodaje 2k honoru, w skrocie podmieniamy skill tak ze klikajac na icy touch dodaje nam 2k honoru]

Jak to zrobic ?? Tego to juz nie wiem nie jestem dobry w te klocki dlatego prosze aby ktos obcykany i dysponujacy czasem sprawdzil ten patent. Z gory dziekuje.

Prosilbym o przeniesienie tego tematu do dzialu "serwery prywatne wow"

(POTWIERDZONE)

Wystarczy to jakos zrobic - pracuje nad tym jak sie cos uda to dam znac.

Opublikowano

Nie wiem czy będzie to działać na tym patchu ale zrób to na zasadzie tam opisanej, id tego do honoru: 61700 i podmieniasz pod co chcesz

userbarwb.png

Odkrywca
Opublikowano

Dzialac dziala na 100% przekonalem sie o tym.[3.3.5a] Mecze sie z tym filtrem i jakos za cholere nie chce mi wyjsc albo mam zle id zle hexy albo wpe nie kontaktuje z wowem. Przynajmniej takie mam uczucie - bede sie dalej bawic w razie co bede opisywac postepy

@up

Dzieki za ID znalazlem 3 rozne juz zadne nie dzialalo moze na tym ruszy

@EDIT

Probowalem i nic ... Spell dziala jak dzialal [podkladam pod dark command u DK] dalej aggruje dziala normalnie wszystko jak bym NIC nie zrobil. Probowalem jeszcze na blood boilu i probowalem w obie strony ale spelle dzialaja jak maja dzialac nic sie nie podmienia.

@EDIT2

Pytanko mam jaki moze byc powod ze nie laczy mi z wowem ?? Targetuje wow.exe probowalem nawet z permeditem ale nie laczy ... Sprawdzalem robilem krok w krok jak na tym tutorialu ktory wkleilem wczesniej na druidzie tak jak wyjasnial to tamten typ a i tak prowl to prowl i nie moglem healowac w cat formie ...