Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Farmy Oraz Multi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem nowym uzytkownikiem xD

chodzi o to ze szukalem wczesniej odpowiedzi na moje pytania i nie znalazlem ich albo byly zle chodzi mi o to ze potrzebuje zrobic goldfaarmy na swoim Ibot ale nie wiem jak linki ktore byly podawane na tym forum nie pomgly gdyz zawsze wyskakuje mi blad podczas uruchamiania drugiego silka przez loadera potrzebuje pomocy z tym poniewaz potrzebuje rowniez zrobic taxi dla swojego nowego chara a bez dwoch kompow nie dam rady

chcialem sie tez dowiedziec cy jest mozliwosc uruchamiania ibota w tzw wirtualnym silku czyli czy postac mogla by botowac bez wlaczania klienta chodzi mi o to zeby nie lagowac kompa i aby goldfarmy nie potrzebowaly klienta do uruchomienia :rolleyes:

Opublikowano

Z tego co wiem to iBotem czy jakimś loaderem nie odpalisz 2 silków nawet bo dostaniesz DC, jak chcesz mieć gf'y to musisz mieć coś z clientessem bardzo przyjemna opcja :D mają ją Sbot i Phbot.

WRC Najlepszy przyjaciel człowieka :D

Good_nuke.pngSedivens_PL.png350x19_1261406460_35806.gif29980.gif

Opublikowano

@up

jak się nie znasz to się nie wypowiadaj

@topic

phbot tylko ma clientless. Polecam go teraz ma już nawet pt buff xD Co do GF to bez clientless-a jest sprawa trudna jak cholera, chyba że twój komp pociągnie 8 silków. Ibot to dobry bot do takiego lvl-owania postaci co do błędów z DC to jakaś zmora jest ja kupiłem phbota i nie mam DC xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

moj komp pociagnie spokojnie nawet do 9 silkow zalezy mi wlasnie na uruchamianiu tych dwoch silkow ;/

bo mialem ibota i wszystko bylo ok teraz nie stac mnie na kupienie kolejnych kredytow poniewaz sa inne wydatki