Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Małże,Szkaty Etc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy, jeżeli złowiłem małza lub wydropiłem szkatułke to od początku ustalone jest co w niej siedzi? Czy to wszystko zależy od szczęscia co wyleci? Przykład do 1 pyt.: Mam małż i otwierając go na pechu czy wielkim szczęsciu i tak wypada perła; Przykład do pyt.2: Mam sobie szkate i otwieram ją na pechu wypada jakiś śmieć a jak otwierałbym ją na wielkim szczęsciu to wypada np. Stalka.

Jak to jest? Za odpowiedzi będą + lub - jak kto woli.

Opublikowano

Ja myślę że jest to tak że jak już wyleci ta szkata to jest ustalone ale żadniej pewności nie mam . i nie jest to udowodnione ;>

34266.png
Opublikowano

To jest tak, że sam za bardzo nie wiem. Moim zdaniem tutaj szczęście niema nic do powiedzenia. Na pechu ponoć nawet rybki nie chcą brać, nie prawda oto jeden z dowodów.

Raczej nie patrz na szczęście , czy tam na pecha. Dużo razy miałem pecha, a ulepszałem eq, otwierałem małże , a nawet perła mi dropiła. :P

Jeżeli dropłeś małż, czy tam szkatułke, sądzę , że to wszystko jest losowo robione, jak masz fukska, że tak powiem to coś Ci ciekawego dropnie.

Kupiłem 10 małży i z żadnej perełki nie było, a raz kupiłem jedną , i owszem była czerwona .

Ogólnie mówiąc szczęścia u staruszki nie uznaje. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...