Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock A Słuchawki

GroNso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zastanawiałem się jak zwiększyć swojego skilla, zawsze grałem na głośnikach ( a dokładnie na jednym bo 2 sie rozwalił ) i nie słyszałem skąd ktoś strzela ani gdzie biegnie

Teraz mam pytanie czy na dobrych słuchawkach da się to wyczuć ??

Czy opłaca się inwestować w słuchawki

Jeśli tak to w jakiej cenie ??

Proszę o ODP

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Lepiej zainwestuj w nowe głosniki a nie w słuchawki. Nowe dobre głosniczki ( system 2.0 czyli bez "tuby" ) ok.30zł a z "tubą" czyli od razu do muzy ok.70 zł. A słuchawki...hmmm ja bym nie inwestował.

Pzdr pyrq221

Problem z C++? Napisz!

Problem z WR ? Napisz!

Problem z CE? Lepiej nie pisz... Ale Napisz!

1288205575-U157485.jpeg

1288206435-U157485.jpeg

Opublikowano

Witam

Ostatnio zastanawiałem się jak zwiększyć swojego skilla, zawsze grałem na głośnikach ( a dokładnie na jednym bo 2 sie rozwalił ) i nie słyszałem skąd ktoś strzela ani gdzie biegnie

Teraz mam pytanie czy na dobrych słuchawkach da się to wyczuć ??

Czy opłaca się inwestować w słuchawki

Jeśli tak to w jakiej cenie ??

Proszę o ODP

Jaaasne kupuj słuchawki, najlepiej z mikrofonem to możesz jeszcze grać z kumplami używając xfire, ts'a itp. Gra jest wtedy o wiele przyjemniejsza.

I na serio idzie wyczuć gdy ktoś się zbliża bo słychać kroki. ;) Mnie zawsze od gps'era wyzywają potem. xD

@@edit Słuchawki są o wiele tańsze niż głośniki. :P Ale jak masz dużo kasy to najlepiej kup to i to. Słuchawki są bardzo przydatne w grach mmofps, a szczególnie te z mikro, a głośniki na pewno też się przydadzą.

I za co ten minus???

4x down. Popieram w 100% głośniki firmy logitech wymiatają mam model x530 i jestem b. zadowolony, serdecznie polecam koszt ok 300 zł. ( układ 5.1)

37397.jpg

Opublikowano

Jak widzę komentarze kup słuchawki jak najtańsze to mi siły odchodzą . Jak się kupi pierwsze lepsze to po 1 nie mają zazwyczaj z otwartą obudową ( poprostu głośniki przy uszach - żal ) . Po 2 nie mają przestrzennego dźwięku tak jak głośniki co czyni je bezużytecznymi . Ja polecam słuchawki to oczywiste ale nie pierwsze lepsze . Osobiście posiadam Creative Fatal1ty . Przy grach FPS te słuchawki wymiatają . Przestrzenny dźwięk i zamknięta obudowa czynią je bardzo dobrym + przy graniu . Ich cena nie przekracza 100 zł co jeszcze bardziej czyni je niezwykłymi ( to moja osobista opinia ) . Jak chcesz grać lepiej to looknij tutaj a sam się przekonasz ,

http://www.ceneo.pl/2170211

Opublikowano

Zainwestuj w takie głośniki masz zdjęcie

Takie głośniki kosztują około 50-100złoty

Najlepsze są logitech i głośność jest bardzo dobra i owiele lepiej się gra licze na +

Opublikowano

Info widziałem te głośniki u kumpla strasznie nimi trzepie jak słuchasz głośniej muzyki

Ale za to jest doskonała jakość podczas gier

No i ***** od kogo dostałem - co złe zdjęcie czy co?!

Widać polska jest nie dorobiona !!!<_<

Opublikowano

Kup sobie słuchawki... Jak na jednym głośniku grasz to gratulacje... Ja cały czas na słuchawkach gram i jak raz włączyłem na głosniki to wogle inna gra (gorsza). W głosnikach nie wyczujesz, skąd ktoś idzie, a w słuchawkach tak.

Opublikowano

Ok przed wydaniem kaski chciał bym usłyszeć więcej opini :)

a tak poza tym nie powiedziałem że idzie mi źle-gram bez hacków a ratio utrzymuje na poziomie 1.75 ( głównie to zasługa dobrego kompa który z każdej broni wyciska 100% ) Jednak głos w WR traktowałem jako taki dodatek :). Chcę teraz to zmienić wiem już że coś kupię proszę o pomoc

Głośniki vs. Słuchawki (aha mikrofon mam oddzielnie więc nie patrzcie na to)

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Ale za to jest doskonała jakość podczas gier

No i ***** od kogo dostałem - co złe zdjęcie czy co?!

Widać polska jest nie dorobiona !!!<_<

Chyba logiczne że jak piszesz proszę o plus to ci jebną minusa ^^ ( odemnie też dostałeś bo mnie to wkurwia jak pisze "proszę o plusa")

Co do skila graj bez dźwięku ;p Ja tak gram i nie narzekam raito 1.97 (ostatnio spadło troszkę :/) Czasami jak mam wene to zagram z głośnikami a mam

takie :

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://sprzetkom.pl/ftp/aw_new/A-K/glosniki%2520creative%2520t6100.jpg%2520%281%29.jpg&imgrefurl=http://archiwumallegro.pl/super_mocglosniki_creative_inspire_t6100_51-657514512.html&h=600&w=800&sz=122&tbnid=LULIn9_QZdFe3M:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dg%25C5%2582o%25C5%259Bniki%2Bcreative&zoom=1&q=g%C5%82o%C5%9Bniki+creative&hl=pl&usg=__f2YNpm4-BKu6VC45jSPyx1CTjGk=&sa=X&ei=H_W9TJjoLojusgbMxu3aDQ&ved=0CCYQ9QEwAQ

A ogólnie to gram bez dźwięku bo często gram z kolegami nie lubie jak mi się mieszają głosy kumpli / dźwięki z gry w głośnikach. Jeżeli już koniecznie musisz to kup sobie głośniki ale z systemem seround takie coś jak ja mam ( te z obrazka ) drogie nie były coś koło 100 / 200 zł a spisują się naprawdę dobrze, odpowiednie ustawienie i wiesz gdzie kto jest bez gpsa :P

Opublikowano

Słuchawki z opcją przestrzennego dźwięku : )

Dobre bo słychać na tej słuchawce kroki głośniej z której ktoś faktycznie idzie.

Jak będziesz miał je przykoksowane to możesz się też pokusić o zmianę głośności efektów w grach.

Konkretnie plant-defuse, i climb ladder.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Sluchawki tu niema co porownywac na glosnikach to mozesz sobie co najwyzej posluchaj jak bronie strzelaja .Na sluchawkach nawet jzu sreniej klasy uslyszysz prawie wszystko(o i8le niejestes gluchy):P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja gram na sluchawkach to wszyscy gadaja ze haker bo slysze skad gosciu biegnie ;P a jak slysze to wyskakuje i go rozwalam :P bo ja mam takie ze jak ktos idzie po lewej to bardziej slychac w lewym glosniku a jak z prawej to w prawym :P

POLECAM!!

Tomee17.png
Opublikowano

nie inwestuj w słuchawki, po prostu kup tanie jakieś...

zainwestuj w dobre głośniki... jazda na słuchawkach w WR jest o wiele lepsza niż korzystanie z głośnikow podczas gry...

ja mam jakieś Creative'a za 30-70zł (nie pamiętam ceny) i są super... a na głośniki Creative'a wydałem 300zl+ i dupa... miały wadę fabryczną i po 2 naprawach nie ma różnicy... <_<

wystarczą ci w zupełności średniej klasy słuchawki...

Opublikowano

Kup se byle jakie sluchawki i nowe glosniki na zwyklych sluchawkach da sie wyczuc

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

ja ci polecam sluchawki i glosniki.ja tam duzej roznicy nie widze.jezeli chodzi o glosniki to moge ci polecic moje glosniki sa bardzo dobre

zdjecie:

5ead61262ce74_0_b.jpg

tu info o glosniczkach

http://www.capslock.pl/produkty/glosniki_media-tech_tornada_pro_db_2.1/39271

Opublikowano

Zainwestuj w słuchawki ja zainwestowałem i się opłacało

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

ja gram na sluchawkach to wszyscy gadaja ze haker bo slysze skad gosciu biegnie ;P a jak slysze to wyskakuje i go rozwalam :P bo ja mam takie ze jak ktos idzie po lewej to bardziej slychac w lewym glosniku a jak z prawej to w prawym :P

POLECAM!!

Masz rację takie są najlepsze. Głośniki wedlug mnie mają taką wadę, że jak chcesz ciut glosniej glos, żeby słyszeć kroki to wszystko slychac na caly dom oprócz kroków, a w sluchawkach nie slyszysz jak ktos do ciebie krzyczy "obiad" xD

1303269982.png

Daj plusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...