Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Problemów Napotkanych W Grze

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

THX to ja mam tak 1.Net Stabilny,2. nie mam wogole antywirusa,Ściągałem grę z softonic ito był downloader i moze przez to więc śiagne z ofinjalnej stronki albo moze mam słabego kompa 1,2 Ghz procesor 702gb RAM Poojdzie?

:D już wiem w czym problem jak ściągałem z innej stronki to to miało 600MB sciagam z oficialnej strony 1,2GB:D

Opublikowano

Włączam normalnie grę ładuje mi sie i nagle wyskakuje błądpost-777492-0-94512000-1353102010_thumb.jpg?? co z tym zrobi po polsku tu(Nie można uruchomi gry ponieważ plik klienta jest uszkodzony")

Opublikowano

Włączam normalnie grę ładuje mi sie i nagle wyskakuje błądpost-777492-0-94512000-1353102010_thumb.jpg?? co z tym zrobi po polsku tu(Nie można uruchomi gry ponieważ plik klienta jest uszkodzony")

Podmień pliki engine.exe

http://www.speedyshare.com/e4r4T/Engine.exe

https://www.virustotal.com/url/ebed5586e7fab0b80a816a37f233428b98d4b09e395a69af301499956ebaa29f/analysis/1351939841/

Opublikowano

Nie Nie grzebałem teraz juz wszystko Ok tylko znowu..... właczam gre loguje sie włączam se mecza i po jednym meczu gra sie wylacza i koniec....

Opublikowano

Witam, dzisiaj zainstalowałem combata po długim czasie i po zmianie kompa na lepszego i gdy wbijam na server list zaczynają się okropne koszmarne lagi tzn muzyka się załamuje w tle (laguje) myszka mi ucieka czasami nie wiem gdzie jest, ekran ma opoźnienie itp. ogólnie jeden wielki lag MPCforum a problem tkwi w tym że przedtem miałem o wiele słabszego kompa i mogłem normalnie się poruszać po lobby i wszędzie tylko w grze miałem drobne lagi i długo mnie ładowało a tutaj jest na odwrót... w lobby mam lagi w grze nie i jeszcze gdy próbuje dołączyć do jakiejś gry to mnie wywala czasami przez te lagi ale gdy już się połączę to śmiga ostro

parametry starego kompa

procek 1,1ghz

768ram

grafa radeon 9550

parametry nowego kompa (terazniejszego)

procek 3ghz

1,5gb ram

geforce 430 GT 2ghz

dodam że dla pewności w ustawieniach gry dałem wszystko na low i wszystko co możliwe dałem na najniższe ale problem dalej istnieje

P.S dodam że internet mam ten sam tj. 512mb i internet nie ma lagów bo aktualnie przełączam strony i ładuje normalnie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli jestem w ogniu, leczony jako robot, wyjdę po za teren domku itd na zombie, gdzie po woli schodzi życie mam czarny ekran aż nie zniknie ogień itd.. nie wiem jk to naprawić sterowniki do graficznej najnowsze.

Sygna By Me :p

xx.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Punkt nr.2 o problemie Unable to run the game due to the client file being corrupte nie występuje tylko gdy się loguje ale też gdy chce założyć postać więc miałbym proźbe o to abyś rozwiązać mi ten problem

Błagam cię gościu na kolanach pomóż mi :O pliss

Opublikowano

Punkt nr.2 o problemie Unable to run the game due to the client file being corrupte nie występuje tylko gdy się loguje ale też gdy chce założyć postać więc miałbym proźbe o to abyś rozwiązać mi ten problem

Błagam cię gościu na kolanach pomóż mi :O pliss

Zainstaluj Visual c++ i powinno pomóc.

674071459604241683421.gif

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie chce robić nowego tematu bo to nie jest warte Tuta.

Jak komuś wyskakuje:

An error occured during patch. Please try Again.

To wystarczy kliknąć w internet explorer i wyjść.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Podczas zarejestrowania się na stronie i identyfikacji emaila wyskakuje mi strona z błędem The user does not exist. Proszę o Pomoc!!

Jeśli POMOGŁEM daj Plusa :)

Opublikowano

Podczas zarejestrowania się na stronie i identyfikacji emaila wyskakuje mi strona z błędem The user does not exist. Proszę o Pomoc!!

Wpisujesz poprawny login i hasło? Spróbuj dać zapomnij hasło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...