Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fullmt2

ÐiDi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ogarnij się..

te NPC są dodane na ognistej ziemi.. wystarczy się przejść po mapie.. Z resztą nowy klient jest bo z Polskiego wykrywa kamer moda co oznacza ban na polskie ip..

Na szczęście tworzę teraz klienta który posiada alias Tureckiego IP ale wszystko Spolszczone, nawet treści w grze.. i Polacy na nim mogą grać..

Co do NPC, będzie dodany gdy naprawię jinno. Bądźcie Cierpliwi . No chyba że chcecie aby ten serwer w pizdu poszedł przez takie dzieci jak wy !

Zaraz Upne i dam linka.

Edit:

Za te minusy to sobie sami róbcie klienta, mam dużo spraw na serwerze.. odezwę się za 2 dni.!

Opublikowano

@up

Ogarnij się..

te NPC są dodane na ognistej ziemi.. wystarczy się przejść po mapie.. Z resztą nowy klient jest bo z Polskiego wykrywa kamer moda co oznacza ban na polskie ip..

Na szczęście tworzę teraz klienta który posiada alias Tureckiego IP ale wszystko Spolszczone, nawet treści w grze.. i Polacy na nim mogą grać..

Co do NPC, będzie dodany gdy naprawię jinno. Bądźcie Cierpliwi . No chyba że chcecie aby ten serwer w pizdu poszedł przez takie dzieci jak wy !

Zaraz Upne i dam linka.

Edit:

Za te minusy to sobie sami róbcie klienta, mam dużo spraw na serwerze.. odezwę się za 2 dni.!

masz + za info

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dodajcie ss

Wątpię żeby na razie ktoś miał ss'y bo serwer jest OFF... jak ci chodzi o handlarzy to spróbuje sobie przypomnieć i Ci mogę napisać

kapucha06.png

Pomogłem ?? DAJ + lub 5 :D

FuLLMT2

OFF

ElipseMT2

Klasa: Woj

Lvl: 76 ciagle rosnie :)

Królestwo: Jinno

Profesja: Body

Nick: Josh

Gilidia: Brak

postac-16435.jpg

Opublikowano

Wpadłem na kolejną rzecz z tym nie powinno być problemów ;D żeby ogłaszać eventy nie tylko w języku tureckim ale i angielskim lub polskim to zależy od liczby obcokrajowców na serwerze ;p

I mam pytanie czy jest boss taki jak Niebiański Komendant , Wróżka , Zin komendant , niebiański smok ? i czy jest z nich drop . A i jeszcze czy jest gdzieś czerwony smok ;?

Jeżeli nie grałeś na serwerze nie komentuj go !

Nie oceniaj prezki tylko serwer !

The-West-468x60_pl_PL.jpg

<-kliknij w obrazek -za rejestracje tym linkiem dostajesz niezłe itemy startowe , przyda Ci się to na 100% :)

Zapraszam do gry w League of Legends :) Link:http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f2ba86a50611938929073

Opublikowano

Wpadłem na kolejną rzecz z tym nie powinno być problemów ;D żeby ogłaszać eventy nie tylko w języku tureckim ale i angielskim lub polskim to zależy od liczby obcokrajowców na serwerze ;p

I mam pytanie czy jest boss taki jak Niebiański Komendant , Wróżka , Zin komendant , niebiański smok ? i czy jest z nich drop . A i jeszcze czy jest gdzieś czerwony smok ;?

Tak są takie bossy..

A drop jest taki jaki się ustawi

Logo.JPG

Opublikowano

Na pewno jest lodowa weidzma, leca z niej stale a wiecej nie wiem, smok red. widzialem w wiosce gigantow, ale nie wiem co leci (nie dam rady ubic:D)

Edit:

wiedzma jest na koncu v1 atlantydy, zaraz przed wejsciem do v2

Opublikowano

ehh ale wy sie dajecie nabierac na tym servie nie ma gm o nicku Anastasia pytalem sie osobiscie [sGM]KARAKiNA i to po turecku bo znam ten jezyk i wypisal mi nazwy kazdego z czlonkow teamu:

[GM]LaZ

[TL]Azeri

[TR]CrazyiSo

[sGM]BaYTaR

[GM]Zeynep

[GM]TiTaN

[GM]Punsch

[sGM]KARAKiN

czyli ta didi jest oszustem a sory to nie dziewczyna tylko chlopak bo gadalem z nim dawno temu na tym servie ma nick Rozpierdotor..

hwangow w sklepach nie bedzie!

jak moga byc hwangi a myslicie ze z czego ten sev sie utrzymuje? ze sprzedazy broni na 75lv+ i hwangow w is... jak by wprowadzili hwangi u npc serv by padl w miesiac bo by kasy nie bylo na utrzymanie..

Pozdrawiam i dowidzenia

PS. przy okazji ile jest wart taki luk na tym servie?

luczekna80.jpg

@EDIT

nawet macie ranking gdzie sa wszyscy gm wypisani nie ma gm o nicku anastasia...

http://fullmt2.net/siralama/sira.php?tur=level

old-metin.jpg
Opublikowano

Gramy głównie w Jinno

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Skąd najlepiej załatwić Złodzieja dusz ? i Truciaka ;/ ? bo turki nie chętnie sprzedawają

aa i [TL]Azeri mówił mi po ang że nie ma GM anastazja więc racja ;] Pisać pw

link zew.

Opublikowano

No widać Anastazja nam się zawstydziła i teraz się nie odzywa ;p

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Opublikowano

co jest jak wpisze zle passy np. dsamdka haslo saa pisze ze konto nie istnieje a jak wpisze moje to caly czas zostaniesz polaczony z serverem (lacze przez spol didi) i nie laczy 0,0 help!

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...