Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candylongju Po Polsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otów gram na serwerze candylongju i gram na ich cliencie ktory jest po innym jezyku czy dałoby sie cos zrobic (podmienic jakis plik) zeby nazwy itemow, bonow itp byly po polsku ?? Lub prosze o działające spolszczenie jezeli wgl istnieje do tego serwara bo wszystkie co sciągałem to nie działały.

Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam !

Opublikowano

dziwne... ja pobralem KamerModa, i zainstalowalem w cliencie CandyLongju ;) i mi dziala wszystko.

Polecam Ci zrobic to samo, ale dla pewnosci zrob sobie kopie clienta Candylongju.

Mod oczywiscie do privow.

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

@UP Może dla ciebie ;) Chiński tez jest łatwy, idź się naucz xD Opanuj się! Ludzie chcą grac a nie uczyć się włoskiego ;)

@TOP Spol niestety nie działają... Tez grałem na kliencie ;) Ale to i tak nie ma znaczenia bo osobiście przebywam w Hiszpanii i oby dwa jerzyki się za bardzo nie różnią, rozumiesz? Kiedy będziesz zmieniał bony to po prostu wejdź w google translate :D Po jakimś czasie już nazwy ci same wejdą ;) Bo myślę ze nie musisz wszystkiego rozumnieć, jeśli chcesz kupić, sprzedać albo wymienić tez z google translate (chodziarz czasem nie tłumaczy za dobrze) xD. Myślę ze pójdzie ci spoko, po jakimś czasie się przyzwyczaisz, do tego gra tam dość dużo polaków (Ale znając nas, polaków nikt ci nie pomoże :D).

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

a Tak poza tematem gdzie dropia broszurki ?? bo dropie na 92 lv w atlancie i h** nic nie dropi a chce stalke ulepszac na te inne zbroje...

Opublikowano

Chcesz mieć po polsku ? masz tam folder locale i w nim jest wszytko . item_proto nazwy przedmiotów , mob_proto nazwa mobów itp

Opublikowano (edytowane)

Broszurki leca z bosów drzew.

Najlepiej zrób bony na spowolnienie w eq i idz na metki na wężowe pole jak spowolnisz metka wylatuje boss

to taka ciekawostka.

Edytowane przez fryta93
468x60clear.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...