Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Autorelog Po Dc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy wie kots jak ustawic w ibocie to zeby po dc sam wbijal i dalej botowal ?

za pomoc chetnie dam + :)

hahahaha w ibocie auto relog : DDD dobree ^^, nie ma takiej opcji, nie ten poziom bota.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i tu sie kolego zdziwisz;] sam tego używam i działa... a wiec jak wbijesz do gry to na bocie kliknij DONATE i poczekaj chwile aż ci się strona otworzy;p zamknij ja i w drugiej zakładce wyskoczy aut login tam już będziesz miał podane swoje passy i serva weź zaznacz Auto Relog , Auto Hide Cliernt zaraz nad tym masz wpisać swój nick znów zaznaczasz Auto start bot i Auto login charakter i powinno chodzić:P nie wiem czy teraz będzie działał bo nowa wersja jest i nie zdążyłem przetestować xD

Opublikowano

i tu sie kolego zdziwisz;] sam tego używam i działa... a wiec jak wbijesz do gry to na bocie kliknij DONATE i poczekaj chwile aż ci się strona otworzy;p zamknij ja i w drugiej zakładce wyskoczy aut login tam już będziesz miał podane swoje passy i serva weź zaznacz Auto Relog , Auto Hide Cliernt zaraz nad tym masz wpisać swój nick znów zaznaczasz Auto start bot i Auto login charakter i powinno chodzić:P nie wiem czy teraz będzie działał bo nowa wersja jest i nie zdążyłem przetestować xD

prawde mowiac centralnie nie wiedzialem o tym hehe rotfl : D btw skorzystam z tego : D, dziala all na new

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://www.projecthax.com/showthread.php?t=6149

przeczytaj jeszcze ten temat, moze sie przyda;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.