Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie Odrobić Eq?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Gram daggerem 3 dni tak sobie godzinkę, dwie dziennie. Wbiłem 36, kupiłem eq +9, 8k HP, powoli miałem robić boja. Poszedłem do trudnego lochu, na lorda. Pierwszy lord = kamyk. Kamyk poszedł po 5 minutach za 40kk. Łącznie już na koncie było 50kk. Grałem na easymetin2. Dobra, wylogowałem się, wchodzę wieczorem. Passy zmienione. Szybko odzyskałem (miałem e-maila) Wchodzę - Postać prawie pusta.

Co zostało? :

Krótkie Noże +7

Ubranie od 18 +6

Kolce od 1 lvl +6

Bojowa tarcza +8

Łącznie : 220 defa

4000 HP

Chmura M2 (jadę z dmg)

Reszta przepadła. Nie wiem kogo osądzać o kradzież, ale wiem że gdy dorobię się majątku wywalam wszystkie boty z kompa.

I tu pojawiają się pytania:

Kto mógł okraść postać?

oraz

Jak odrobić to eq?

Nie mam nic w IS władowane. Najwyżej co to kolega kozy +8 mi pożyczy i coś do HP. No dobra ale gdzie odrobię? Pisać sugestie.

Z góry dziękuję!

Pozdrawiam z S14 (Kirian)

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Skoro masz 36lvl to puść na noc fishbota. Mi przez noc złowi koło 8-10 małży. Jeden małż u ciebie to pewnie jakieś 600-700k więc 8x600 to będzie jakieś 5kk. W tydzień na fishbocie masz jakieś 40-50kk. Jeżeli pomogłem daj +.

Opublikowano
najlepiej wyzebraj kase na wedke i przynete i lowic

Proszę o podanie działającego FB kolego :)

@Edit O! Działa mi ten w EasyMetinie :) 3 boty już sieką. Dobra spadam się uczyć :D

o8bh2s.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...