Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Bana!

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakbym zainstalował gre z nowym kluczem? (CD-Key)

aIW albo musisz kupić nowy key i zarejestrować na nowe konto. Ale lepiej aIW, masz za darmo + mody + haxy z mpcforum xD i nie ma takiej wielkiej różnicy 5000 graczy, więc znajdziesz coś dla siebie.

Opublikowano

OOoooo... za free ?!! o.O

Musisz wylogować się ze swojego teraźniejszego konta. Potem pokaże się okno logowania tam jest utwórz nowe konto. Dalej po prostu "dodaj nową grę" i dodajesz.

Opublikowano

Jeśli to prawdziwe klucze, to żal mi Cię :P Zamiast zapodawać je tutaj mogłeś np. na Allegro sprzedać. A jeśli nie, to nie wiem jaki sens widziałeś w tym...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Bo to pewnie opublikowane w sieci klucze które już zostały dodane na czarną liste.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Kupić orginalną gre lub grać non-steam, nie widze innych wyjść.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Dokładnie non-steam to alternatywna sieć serwerów jak aIW, a co do tego Skidrow szczerze nie wiem, ale w opisie pisze:

This is game of the year for sure. We removed the protection

from the multiplayer exe too, but if you want the true

multiplayer experience on Steam servers - Buy it

Czyli ochrone z MP także usuneli, ale nie wiem czy można grać na serwerach steam.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

SKIDROW to jedna z grup zajmujących się łamaniem zabiezpieczeń w grach, crackami do nich oraz tworzeniem RIPów (wersji okrojonych bądź też jedynie lepiej skompresowanych).

UP -> Co do opisu, to możliwe, że w tym Multi można grać jedynie privy z kolegami. Nie jestem jednak tego pewny :)

Opublikowano

Musisz znać jego IP lub twoje IP. Jak masz jego IP to wpisujesz w koncoli connect <tu IP>

To można wpisać po prostu IP zewnętrzne? Mi sie wydaje że żeby grać z kolegą trzeba użyć programiku Tunngle, czyli coś w stylu hamachi, że przydziela nam ip do wirtualnej karty sieciowej.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

To można wpisać po prostu IP zewnętrzne? Mi sie wydaje że żeby grać z kolegą trzeba użyć programiku Tunngle, czyli coś w stylu hamachi, że przydziela nam ip do wirtualnej karty sieciowej.

Można to i to spróbować :)

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...