Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallemt2 [Pl][Hamachi]

gucioasfjasklfn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurva zrób ta reje a nie Ga robi konta Dziecko Neo jak coś robisz to zrób porządnie a nie na odpierdal. Już mnie wkurwiają te wasze reklamy zrobione na odpierdal jak cały server !!!!

Jak Ci sie nie podoba to nie graj .

Dziecko "Neo" to raczej Ty napinaczu internetowy. Nie podoba sie to do przedszkola

Moze i lepiej ze nie grasz to nie bedzie dzieci "Neo"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jednym slowem serwer do kitu gdy sie jest lepszym w pvp od gm to on poprostu wchodzi na konto i zmienia passy .. i co to ma byc za gra chodzi o Gm PapaSmerf bo do 2 nic nie mam na poczatku byl spoko... nie polecam serwera na dluga mete bo i tak gm ci zmieni do konta passy jak bedziesz lepszy .. dla tych co sie lubia bawic serwerami hasla do navi sa podstawowe wiec mozna latwo sie wlamac

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Jednym slowem serwer do kitu gdy sie jest lepszym w pvp od gm to on poprostu wchodzi na konto i zmienia passy .. i co to ma byc za gra chodzi o Gm PapaSmerf bo do 2 nic nie mam na poczatku byl spoko... nie polecam serwera na dluga mete bo i tak gm ci zmieni do konta passy jak bedziesz lepszy .. dla tych co sie lubia bawic serwerami hasla do navi sa podstawowe wiec mozna latwo sie wlamac

PO 1 GM Smerf zmienil Ci pasy bo psules serwa wywalajac caly czas po 1 yang i bijac na dmg. Zrobiles przez te yangi takie lagi , ze z metka mnie wywalalo. Nie zdazyl Cie zbanowac wiec zmienil haslo...

A po co GM twoje konto ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie kłóćcie się już.

Proszę o dodanie skanu do reklamy... stronka powinna już działać.

W innym wypadku temat zamknę

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Brak kluczowych elementów reklamy. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...