Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszyskim mam problem z zalogowaniem sie na sewer metin2 gdy otwieram metina i wpisuje login i haslo to wyskakuje mi blad podczas logowania z serwerem albo nieprawidlowa nazwa uzytkownika lub haslo a haslo jest na 100% poprawe sprawdzalem i na stronke sie zaloguje a na metina nie probowalem takze z podmnienieniem pliku Patch 32 i nadal nie chodzi probowalem zmieniac haslo zakladalem nowe konta i nie da sie zalogowac mam laptopa z windowsem 7 wierze ze mi metin pojdzie gdyz mialem taki przypadek oddalem internet do naprawy a chcialem sobie pograc i pozyczylem sobie internet od sasiadki i metin mi poszedl a gdy juz mialem swojego nie chodzi mi a wczesciej zamiast laptopa mialem starszergo kompa i tam metin szedl na tym internecie i nie wiem co jest jedni mowia ze to jakis bug i ze to minie drudzy ze mi metin nie bedzie chodzil i ja juz sam nie wiem co jest przyczyna prosze o wasza pomoc z gory dziekuje jezeli ktos wie prosze pisac na forum lub na gg 708001 ;) :huh: o.O