Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecsro Instalka

Goldynyek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy pobieram "srogame1.091.exe" z files.front to po ściągnięciu nie mam tej instalki -.-'. Mam opere i w zakładce"transfery" klikam na tą instalke i pisze że nie znaleziono pliku chociaz jest pokazany status:zakończono. Czy moze mógłby ktoś z was wstawic tą instalke na inny server downloadu? Z Góry THX

@edit1: dodam jeszcze że szukałem tego pliku za pomocą programu w windows. -.-

Pozdro.

Najpierw http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf <= , potem pytaj !!!

silkrsygxxpm9.gif

Opublikowano

moze sproboj sciagnac z innej przegladarki moze ie??

ja sciagalem z ie i jest ok

*ie to internet explorer jakby ktos nie wiedzial

.

Opublikowano

@Goldynek

jeżeli masz Mozille to powinno Ci isc wszystko dobrze ja sciagalem przez Mozille, ztego co przeczytalem masz Opere .

Zgadzam sie z ronin zmien przegladarke na IE lub Mozille

b577e893e102f.png

Opublikowano

@Golodynek - instalka powinna sie nazywać "Ecsro_Setup.exe" ściągałeś z www.ecsro.net? podobno z Silkroadaddciotn czy coś takiego jest w nim keylogger... Qumpel miał tą instalkę i miał haka.. ;/

@EDIT: co do przeglądarki... stanowczo Mozilla... a dlaczego? bo jak ja miałem IE* to jak ściągałem coś powyżej 500mb to mi wyskakiwał error i kluska;/ Tak miałem z ecsro;P Cieszyłem się że już 96% i Error...

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano
@Golodynek - instalka powinna sie nazywać "Ecsro_Setup.exe" ściągałeś z www.ecsro.net? podobno z Silkroadaddciotn czy coś takiego jest w nim keylogger... Qumpel miał tą instalkę i miał haka.. ;/

@EDIT: co do przeglądarki... stanowczo Mozilla... a dlaczego? bo jak ja miałem IE* to jak ściągałem coś powyżej 500mb to mi wyskakiwał error i kluska;/ Tak miałem z ecsro;P Cieszyłem się że już 96% i Error...

ja mam addiction i hacka nie mam ale nie wiem ;p

mi tam ie sciaganie jest normalne

.

• Dodaj nową pozycję...