Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nastepujacy problem mecze sie z nim juz jakies 2-3 h

Wlaczam Bota daje NIE bot sie wlacza nastepnie wlaczam loader ustawiam sciezke do sro_client.exe

Dostaje Error z napisem "An unsupported locale was detected" daje ok wlacza sie ustawianie loadera

Zaznaczam Multi Client , Hook imput , Swear Filter , Zoom Hack , Path Seed

Daje Redirect IP oba zmieniam port na 16000 daje start

Ok game guard zaladowany odpala sie SRO_Client mam obrazek ten poczatkowy co sie sro wlacza i czekam czekam czekam tak z 10 min a SRO sie nie wlacza hmmm

Czy wie ktos jak zaradzic temu

Bot ma chodzic na RuSRO !

Zupdatowalem clienta bez loadera normalnie moge wbijac.

Czy mogl by mi ktos pomoc mecze sie z tym juz od dlugiego czasu i nie mam juz pomyslo co moze byc nie tak

Reinstalki RuSRO robilem nadal to samo.

Wiec o co chodzi ? z gory bardzo dziekuje za pomoc czekam na rozwiaznie

Opublikowano

Hehe odkrylem to dzis rano przed przeczytaniem twojeej odpowiedzi dopiero wtedy zwrucilem uwage co ja mam za bota xD

Sory wszystkim

A teraz mam taka sprawe bo jak ustawiam buffy z wizza i tam mam jeszcze zakladke 2 nd weapon wkladam skille z board ide na spota daje start bot bot lata ale nie uzywa mi buffow w konsoli GM-a pisze Error 1st weapon name not set i 2nd weapon name not set czy wie ktos jak temu zaradzic i zeby sie buffowal ?

Opublikowano

Hehe odkrylem to dzis rano przed przeczytaniem twojeej odpowiedzi dopiero wtedy zwrucilem uwage co ja mam za bota xD

Sory wszystkim

A teraz mam taka sprawe bo jak ustawiam buffy z wizza i tam mam jeszcze zakladke 2 nd weapon wkladam skille z board ide na spota daje start bot bot lata ale nie uzywa mi buffow w konsoli GM-a pisze Error 1st weapon name not set i 2nd weapon name not set czy wie ktos jak temu zaradzic i zeby sie buffowal ?

pierwsza bron ustaw staff a druga czyli harfe wsadz na 1 miejsce w ekwipunku i wtedy powinno byc ok :)

szogi3oy5.gif
Opublikowano

Wejdź w 2 zakładkę w ibocie, później w zakładkę Inventory, znajdź swoją broń i kliknij Set 1st Weap, później znajdź drugą broń i kliknij Set 2nd Weap. Pamiętaj aby druga broń było na pierwszy miejscu w Inventory, wtedy nie będzie ci chował broni do depo.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Dobra dzieki wielkie

A teraz taka sprawa jest wlaczam RiBota ustawiam Use clientless daje conect i pisze mi Connecting. Please Wait i czekam i czekam a on sie nie laczy a bez polaczenia nie wyskakuje mi lista z serverami wiecie przez co to ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

joo.

Ja mam tez problem z drugą bronia gram chinskim charem i chce na 2 bron ustawic tarczę jest 1 w ekwipunku tylko jak wybieram ja w bocie i klikam set 2nd weapon to nie wpisuje sie w zakładce od skilli dalej pisze set 2nd weapon w tej ramce..... nie wiem czemu moze ktos pomóc ?