Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Obsługa skryptów w Agbocie

M4-A1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam problem taki, ze gry po repocie robie start walkscript agbot robi start bot i chce leciec prosto na spota

Nie wiem w czym jest problem

Chcialbym prosic ktoregos z was, prosow zeby zrobil dla mnie taki skrypt przez program agdev script creator

Postac ma botowac na wing tribes- wing tribes guardians X:-3752 Y: 630 range: 70

Chce, zeby kupowal w miescie 300hp potow x-large 600mp potow large, 50 pilli large, 1500arrows, 3hpg, 1horse 60lev

Postac sptartowac ma z hotan

Aha, czy przy tworzeniu skruptow w tym programie nie trzeba juz robic mapy??

Bo w tym dziale nie jest opisane jak mapy robic, tylko jak kupowac rzeczy w miescie

Opublikowano

Mam problem ponieważ po zrobieniu configa , gdy już wchodzę do gry przy wybraniu postaci i ładowaniu pasku loading słyszę alarm bota i nie chce już dalej sie ładować ... Proszę o pomoc

Opublikowano

Mam problem z walkscriptem. Ustawiam wszystko jak w instrukcji, idę botem na spota on sobie expi ale jak wraca do miasta staje i stoi z włączonym walkscriptem autoparty i autopoint. Jak zrobić żeby poszedł do NPC'ków zrobil co miał zrobić i wrócił na spota? (przed napisaniem tego posta przeczytałem temat i robiłem tak jak pisaliście ale dalej nic) Z góry tnx.

Opublikowano

W configu jest delay after teleport ustaw np na 10 albo 5 i jak ustawiles na 5 to po 5 sekundach powinien sie ruszyc ;] ale nie jestem pewien.

Smoke Weed

Opublikowano

Ja też mam podobny problem co jeden z użytkowników, który się tutaj wypowiadał. Zrobiłem skrypta programem AgDev (ver. 4.1). Ustawiłem, żeby z Jangan szedł bić yehohy i sprzedawał rzeczy u npc i kupował poty. Co się okazuje, gdy zrobiłem wszystko według poradnika, klikam Start Walkscript i bot stoi w miejscu jakies 10-20 sekund. Po chwili automatycznie przełącza się na funkcję Start Bot i idzie w jednym kierunku i się zacina w ścianie i cały czas próbuje przez nią przejść (jakby to miało jakiś sens). W czym tkwi błąd? Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...