Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wlam Na Serwer -- Jak Usunac Gm Mode

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlamali mi sie na serwer juz drugi raz (wczesniej musialem przeinstalowac caly serwer).

Gram gram a tu nagle gm mode.

Wie ktos jak go usunac bez przeinstalowania serwera?

Haslo w Virtual PC zmienione!!!! Czyli na filezille nie weszli, a nawet jakby, to nie raz przeczytalem poradnik "jak zrobic gm mode on" i pomimo tego ze mam GMMode, te ##### rowniez mam (wiem ze napisane troche chaotycznie ale wiecie o co chodzi nie ?)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

musisz chyba w pliku game zmienic nazwe komend . Na pw ci sypne .

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/219261-tut-zablokowanie-bashpanel/

Tutaj wszystko ładnie opisane

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

uzyj bashpanel by dezaktywowac tak samo jak ktos aktywowal ;)

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

@Up

Tak i będzie wyłaczać tego gm moda co 5 sec ? Troche nie zaciekawe wyjście, w moim poście podałem mu jak zablokować dostęp i działa ;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

To mi nic nie dalo, zrobilem tak jak pisaliscie, krok po kroku, zrestartowalem VPC, a gm mode nadal jest. Jak go wylaczyc? Ta komenda /set_event_flag nie dziala w ogole.

Przeczytalem inny poradnik "jak usunac komende set_event_flag". No dobra. Zmienilem ja na /juj_gmmod_ptak . Wpisuje to i nic - gmmod nadal jest.

* juj - tu bylo brzydsze slowo ale zacenzurowalem xD

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba zrobic tak jak jest w linku ktory podal UP a potem zabezpieczyc serwa przed gm mode jak to zrobic znajdziesz w google

dudlaksyg01.png

l75.png

Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...