Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Obsługa Agbota

Crune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, czy może ktoś w końcu pomóc?

Mam zasraną viste (bo nowy laptop) i nie chodzi mi wogóle ten bot ... Po ściągnięciu sterowników odpala się, ale wogóle nie działa (nie ma tych pasków z hp, itd, żadne opcje nie pokazują się)

Czy wie ktoś jak go odpalić na WINDOWS VISTA 32 BIT ?

Opublikowano

Posiadam takie sterowniki:

-LibraryFiles

- .NET Framework 3.5

- Visual C++ 2005 Redistributable

- DirectX Software Development Kit

a co do media.pk2 to chyba nie..

Opublikowano

Zpatchuj media.pk2 i włącz srproxy albo nuconnectora potem bota i odpal silka aby zpatchowac media.pk2 musisz wrzucić plik MediaPatcher do folderu z silkiem i klikać tyle razy aż wyskoczy ci "Media Patched Finished. Good Bye" albo coś w tym stylu powinno pomóc

Opublikowano

No to ja już inaczej nie pomogę poszukaj na forum tematów z botem i vistą wiem, że takie były tylko się postaraj

Opublikowano

mam taki blad w ag niewim czy blad czy mam cos zle ustawione gdy klepie jakies potworka to on mu zadaje jedna serje skili i nawet gdy potworek ma jeszcze 50% zycia ten atakuje nastempnego ;/ i tamtego nie dobbija co zrobic;/

Opublikowano

To ja teraz z innej beczki ;p Jak uzyć buffa river fire force ? bo jak chce go uzyc to bot czeka az sie skil skonczy i dopiero leci dalej:/ -Bowman

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

ustawiłem jako buff... i jest lipa...;/ ma czerwona łapę 5 sekund jak się buff skończy to dopiero dalej expi...;p

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

ohh to chyba jest imbue -.- to jest taka moc z fire ze masz fire na rece... musisz usatwic to jako imbue nie zaden skil atack nie buff tylko imbue

Smoke Weed

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczego bot nie zabija mobów do końca(atakuje paroma skilami i zaraz zaznacza nastepnego..), myślałem że to złe ustawieni skilów ale nic nie dało.

Jak ktoś może dać rade jak dobrze ustawić skile tak ogólnie dla bladera to był bym wdzięczny.

a może jest jakiś skrypt na te skile.. Nie wiem naprawde nie znam sie, dziś pierwszy raz odpalilem AGbota.

Opublikowano

No i gites dzięki wielkie;p Jeszcze zostało mi zrobienie dobrego scripta...;p

ohh to chyba jest imbue -.- to jest taka moc z fire ze masz fire na rece... musisz usatwic to jako imbue nie zaden skil atack nie buff tylko imbue

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Opublikowano

Mam problem... Natomiast pod Confing/Start bot itd jest linijka na informacje Charu: czyli name hp mp itd... U mnie jest tak: Char:PlayerName lv:0 itd! Co robić ?! Liczę na szybką odpowiedź gdyż na święta jadę do babci i bym sobie bota zostawil ;/

• Dodaj nową pozycję...